Сад треба да наставе да побољшавају БГ:Воз, а не да се хвале у новинамаdirektor":1p054h85 je napisao(la):http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/28...roj-putnika-BG-voza-na-stanici-Vukov-spomenik Mislis na ovo 2012 dali mjenjas nik za 3 mjeseca na 2017
spatiotecte":a47mec4r je napisao(la):Ovo je super stvar :kk:
Inace da li se zna da li ce jos garnitura iz zemunskog depo-a ici na remont posto se nesto suskalo o tome.
Na sajtu railserbia su rekli da mogu jos nekoliko njih da budu popravljene ali je taj broj ogranicen, sapravo ih nema toliko puno koje bi mogle da budu vracene u saobracaj.
Ниси ни први ни последњи који је заборавио једну општину. ГРОЦКА БРЕ!!MilisaV":3mfmbjj1 je napisao(la):žao mi je što za bg voz postoje, kako je to zidar lepo formulisao, "administrativne granice".
voleo bi da se jednog dana produži i van beogradskih opština, prevashodno mislim na staru pazovu i pančevo, ali samo po završetku drugog koloseka da bi mogao da se održi pouzdanost i tačnost.
ali postoje beogradske opštine koje postoje mogućnosti da se spoje bg vozom. pre svega mislim na mladenovac i lazarevac. lično mislim da ako bi za mladenovac išao bg voz do prokopa da bi autobusi mogli da ugase 90% procenata.
dalje treba da se postavi pitanje kada će da krene da se gradi pruga od zemuna do obrenovca preko surčina što je ucrtana u gupu pa da se uvede jedna linija od obrenovca. a to su sve beogradske opštine tako da bu tu bg voz mogao da saobraća.
vrlenija":31emc5pz je napisao(la):spatiotecte":31emc5pz je napisao(la):Ovo je super stvar :kk:
Inace da li se zna da li ce jos garnitura iz zemunskog depo-a ici na remont posto se nesto suskalo o tome.
Na sajtu railserbia su rekli da mogu jos nekoliko njih da budu popravljene ali je taj broj ogranicen, sapravo ih nema toliko puno koje bi mogle da budu vracene u saobracaj.
Na predhodnoj strani je već Rile rekao nešto o tome.
Na remont je upućeno sve što se moglo remontovati. Te garniture će biti završene do proleća i koristiće ih železnica.
Za grad nema raspoloživih dodatnih garnitura za remont, sem da preuzmu gole trule ljušture koje ne vredi više remontovati. Jedino rešenje da se krene u nabavku novih vozova.