ако се добро сећам, до краја ове године се креће за Ресник, па онда за Младеновац. али то зависи од државе, јер би прво морала да се среди пруга до Младеновца и изгради други колосекbojan87":21j7abpx je napisao(la):Vozovi su po mom misljenju bar 3-4 puta puniji nego sto je to bio slucaj kada je vozio samo do novog beograda. Mislim da je ovo produzenje pun pogodak. Takodje pun pogodak bi bio i produzenje do mladenovca, jer kao sto svaki dan imam prilike da vidim na autokomandi, svi autobusi za mladenovac su dupke puni, cak u nekima ne mogu svi ni da udju.
На railserbia спомињу други колосек преко Мале Крсне, не преко Младеновца.JohnnyLee":272b6o8z je napisao(la):ако се добро сећам, до краја ове године се креће за Ресник, па онда за Младеновац. али то зависи од државе, јер би прво морала да се среди пруга до Младеновца и изгради други колосек
Slazem se, jedno po jedno..... Jako sam zadovoljan sto BGvoz na liniji batajnica, pan. most dobro funkcionise i koristi se.2012":2v5tyrfm je napisao(la):Znam da su ljudi nestrpljivi da do njih što pre dođe voz, a drago mi je da to potvrđuje tezu o neophodnosti ovakvog sistema koja i dosta osporavana tj. o uvođenu Regionalnog Metroa Beograd,tj.sistem koji pokriva region Beograda,ali dajte da se prvo uspostavi kvalitetna RM1 Pančevo-Batajnica s obzirom na najavu gradnje drugog koloseka do Pančeva, jer da bi to funkcionisalo dobro potrebna su dalja ulaganja u opremu,kontrolni sistem,vozove,opremanje stanica i gradnja novih,standard koji bi se uspostavio na RM1 onda bi se brže i lakše ugrađivao na ostalim linijama,ovoj prvoj fazi RM1 najlakše i najbrže je dodati RM2 Btajnica-Rakovica RM2b -Rakovica-Pančevo,ako bi se krenulo u populističko širenje linija na uštrb kvaliteta takav sistem neće dati dobre rezultate,to je moje mišljenje..
Planiran je park & ride kod pancevca,mada pitanje je kada ce biti.To bi bilo dobro resenje recimo za nekog ko zivi na istoku grada a radi na NBG.2012":2kcycngd je napisao(la):Uh biće dobro, okolina stanice P.Most je jedan o važnijih detalja,isto tako bitno je da je i Evropska banka izrazila spremnost da finansira sistem RM,s obzirom da su Rusi na trasi RM1 ovi će finansirati ostale trase setimo se da još ostaje ponuda Španaca za finansiranje novih vozova..bilo bi dobro i da se iz Ruskog kredita završi ta stanica na Karaburmi zbog već izgrađenih tunela..a i za stanicu ispod Vidikovca su idealni eksperti
Тунел је око 60 м испод Ибарске магистрале, а око 80 м испод окретнице 52-ке. Можда је мало предубоко.2012":11g5wizh je napisao(la):a i za stanicu ispod Vidikovca su idealni eksperti
Slazem se.Arnorian":1giomn9t je napisao(la):Коштало би превише. Том делу града треба метро, а не градски воз. А и метро јужно од Бановог Брда може да се уради релативно јефтивно као издигнут.
Da sa linijom M3 do Vidikovca onda bi bilo nepotrebno,ali ako se ne izgradi M3 onda bi ta jedna stanica bila alternativa barem za taj deo Brda..Arnorian":1scx7p5z je napisao(la):Коштало би превише. Том делу града треба метро, а не градски воз. А и метро јужно од Бановог Брда може да се уради релативно јефтивно као издигнут.
Ne znam, tesko da u lift moze da stane potreban broj ljudi. Nemaju dovoljni kapacitet. :/Матеја Бељан":3emtp93h je napisao(la):Možda bi se isplatilo nekim liftovima da se spušta dole