DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.656
Bojim se da pored ovakve opozicije, SNS zadržava Beograd. I to bez većih problema.
svako ce uci sa SNS u vlast, im asredstava da se svi namire.Мислиш да ће да испале СПС?
Ne samo zbog opozicije, kao takve. Ponovo se masovno dovoze ljudi iz unutrasnjosti (iz sredina gde nema izbora) i prijavljuju na Bg adrese za glasanje...Bojim se da pored ovakve opozicije, SNS zadržava Beograd. I to bez većih problema.
Shvatio sam tu tuznu istinu.Мислом да је прича за Београдске изноре сад скроз јасна. Гласа се или за Шешеља или против њега. Апстиненција од гласања је директан глас Шешељу због система прерасподеле гласова. @MC_
Slažem se, moj propust - na kompletno sve, ulice, trotoari, šetališta i biciklističke staze.@dejanbg88
Tacku dva prosiriti na trotore i sve javne povrsine kojima se krece bilo koja osoba, jer sto da vlasnici vozila budu privilegovani od pesaka i ostalih.
Neka se prijatelji iz EU otvore za to.Tacke 3. i 12. Ko ce da obezbedi sredstva za osobe koji nemaju od cega da uloze?
EU balkanskim pasalucima i mahalama ne treba da da ni cent, jer to ne zasluzuju. Samo budale finansiraju i pomazu svoje iskonske arhineprijatelje.Neka se prijatelji iz EU otvore za to.
Nek' se snadju. Uostalom, ima stotine miliona € i za NAZI stadion i za utakmice Brentford-Bornmut i za jarbole i za bnv, pa sto ne bi bilo i za izolaciju zgrada?@bunanub pa dobro, ali onda ljudi/stambene zajednice koje ne mogu da plate ovo sto sam naveo na 3. i 12. bice ostavljeni na cedilu
Kredit od strane drzave, sa veoma niskom kamatom ukoliko stambena zajednica nema novca na racunu. Stanari ce placati na rate, i kako treba. Ko nema, prodaj stan, jer u svoju zgradu ulazes, ne tudju.Tacke 3. i 12. Ko ce da obezbedi sredstva za osobe koji nemaju od cega da uloze?
Pa dobro, moze i tako, da se sami snađu ili preko države da uleti pomoć, ali mislim da je ipak bolje prebaciti na EU jer od EU treba samo uzimati koliko god je to moguće i to je jedino treba da nas zanima.Nek' se snadju. Uostalom, ima stotine miliona € i za NAZI stadion i za utakmice Brentford-Bornmut i za jarbole i za bnv, pa sto ne bi bilo i za izolaciju zgrada?