Ваљало би да видимо неки предлог за систематско решавање проблема нехигијенских насеља и дивљих депонија. Има их на десетине широм Београда.
Svakim danom iznova ja ne mogu da verujem kolika nam je ruina grad.
Mi nemamo jednu jedinu celinu/ulicu uradjenu kako treba od pocetka do kraja. Makar bila dugacka 30 metara, to ne POSTOJI
Nemam ocekivanja da ikad moze biti bolje jer ko god dodje na vlast ako ne odmah onda posle godinu dve krene stopama prethodnika.
Samo lopovluk/korupcija/nepotizam.
Pa Vucic kaze vracace se ljudi, a kao ne zna da ne beze kvalifikovani ljudi odavde zbog para nego zbog trulog sistema koji se nikad nece promeniti
Vratice se oni koji se ne snadju jedino
Licno, nadam se i radim na tome da ne budem deo ove gnusne price jos dugo, smucilo mi se
Sistematsko…zvuči kao konačnoВаљало би да видимо неки предлог за систематско решавање проблема нехигијенских насеља и дивљих депонија. Има их на десетине широм Београда.
Ne može pešačka zona preko Studentskog trga zato što pravac Trg Republike - Kalemegdan mora da ima neki vid kolovoza. Za javni prevoz, hitne službe, dostavu, komunalce... Takođe ne može pešačka zona oko Rajićeve jer izlaz iz nje izbija na Kralja Petra. Može samo da se malo preuredi KP da se ulična mesta rezervišu samo za stanare (uz nadoknadu, naravno).4. Pešačke zone - Nastaviti širenje u delu oko Studentskog trga, Nušičeva, Kralja Petra dovršiti oko Rajićeve...
Beograd nije za kaldrmu, sem na pojedinim manjim deonicama. Nema ovde ko da postavlja ni da održava kaldrmu. Drugo, bučna je u božju mater i neudobna za vožnju5. Infrastruktura - Raditi na zameni asfalta, kaldrma u staro jezgro grada i jednosmerne ulice
Eko linije ništa ne rešavaju ekološki. Problem ekologije u Beogradu (što se ulica tiče) je u 900.000 automobila sa po jedno ili dvoje ljudi unutra. Ne u 700 autobusa na dizel koji voze do 100 i 160 ljudi.8. Ekologija - Uvesti nove eko linije
Ako opozicija pobedi na BG izborima, imace veliki problem zbog opstrukcija ljudi iz vladajuce partije na svim nivoima, tako da nece imati tu moc, ni sredstava da uradi nesto kapitalnije sa ovih lista zelja.