Blade » Нед Јул 25, 2021 6:59 am[/url]":2o18j6q7]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=866865#p866865:2o18j6q7 je napisao(la):
Дошљак » Sub Jul 24, 2021 7:58 am[/url]":2o18j6q7]Тешко би то пристаниште имало путника, стајалишта аутобуса су удаљена око 400 метара, а у близини нема пуно стамбених објеката, ту је Саобраћајна школа и једна слепа улица са стамбеним кућама, а са друге стране су нека неугледна складишта.
Tu se sa stanicom 85-ice ukršta, koja i nije toliko daleko. Kao ni okretnica 17-ice i 88-ice. Samo da se uradi valjan prilaz.
Ja sam za varijantu da se sve iskoristi, što se tiče javnog saobracaja...Autobusi, trolejbusi, tramvaji, hidrogliseri, godnola, metro,...Sve što može. Ljudima mora da se ponudi izbor, ako hocemo manje saobracajne guzve na ulicama. Treba da se ljudi nateraju da ne koriste automobile, nego da u necemu vide alternativnije prevozno sredstvo.
Ništa nije udobno kao lični automobil - nemoj da se lažemo. Ali, ako meni treba uz bravure koje u saobracaju izvodim, sat vremena da nedge stignem, od Krnjače do Smedereva recimo. A hidrogliserom ce manje da me kosta finansijski, a vremenski skoro isto...Pritom nema saobracajnog stresa i razmišljanja o automobilu, nego cu da sednem i da odremam tih sat vremena, citam novine, slušam muziku,...Zna se šta cu izabrati između ta dva.
Iz početka bi ovo bilo baš korišćeno, posebno ako bi bila pristupačna cena karte, dok ljudi ne izgustiraju, jer je novo i veliki broj bi želeo da vidi kako izgleda...Zato neka stajališta gde bi trebalo puno da se ulozi ne treba odmah ni praviti, nego da se počne sa onim gde skoro ne treba ništa, pa ako zaživi, povećati stajališta.