Ово је шарка.Moravac":2cd14on3 je napisao(la):U utorak kod starog železničkog mosta.
Poskok ili šarka? Dužine 20-25 cm. Nisam hteo da je ubijem (a i protivzakonito je) sa granom sam je pomerio sa šetališta do kamenjara na obali. Iz zoo vrta su mi rekli da je donesem !?
Letos je završen i remont broda - laboratorije ARGUS.
Brod je godinama bio usidren čekajući remont. Reč je o brodu koji je dobijen 2003. kao nemačka donacija. Kod nas Argus nije dobio stalnu posadu, a bio je u nadležnosti ministarstava koja o njemu nisu vodila brigu. Posle više godina stajanja brod je 2011. predat na upotrebu Centru za promociju nauke koji ga upućuje na remont.
Nakon završenog remonta Argus je uključen u međunarodnu naučnu ekspediciju podunavskih zemalja sa ciljem detaljnog ispitivanja celokupnog toka Dunava. Ekspedicija je trajala tokom avgusta i septembra, a argus je bio centralni brod i laboratorija.
direktor":2wih8bn6 je napisao(la):ovi lukovi i dan danas postoje
boca-ica":3n9zb5om je napisao(la):direktor":3n9zb5om je napisao(la):ovi lukovi i dan danas postoje
Ovi lukovi ?
slikao de8j8a
Vodena kapija I . . . zapuštena i zaboravljena . . . .
Malo podsecanje
. . . U okviru bedema nalazile su se Vodena kapija I i II. U
Prvom i Drugom svetskom ratu bedem je oštećen, posebno 1942. godine, kada je železnička pruga proširena za potrebe transporta vojske i opreme...
Projekat spustanja na reku, bi moglo krenuti i od ove Vodenie kapije
Гага":2nxmso76 je napisao(la):Ово је шарка.Moravac":2nxmso76 je napisao(la):U utorak kod starog železničkog mosta.
Poskok ili šarka? Dužine 20-25 cm. Nisam hteo da je ubijem (a i protivzakonito je) sa granom sam je pomerio sa šetališta do kamenjara na obali. Iz zoo vrta su mi rekli da je donesem !?
relja":5sl3lc0s je napisao(la):
sizif":arqn79q8 je napisao(la):relja":arqn79q8 je napisao(la):
Зна ли ко од када је ова фотка? Мене посебно интригира она оштећена палата на врху. Има ли ко више информација о њој?