Gago, prvo da se razumemo, ja sam na strani objektivnosti, a ne na strani Lukića ili gradskih službi (jer smatram da ne rade u našem interesu, iako im je to posao).
Kada si u jednom od prethodnih postova napisao:
"А ко је у ствари власник овог сплава ? Јер исто примећујем да му се у опште не појављују име и презиме у штампи ? Као да не смеју ни то да објаве !!!! Ко се кога овде боји ?"
ja sam se zapitao: a zašto ni u jednim novinama, niti u jednom mediju, se ne spominje premeštanje Kolosa, a svi su ispratili premeštanje u Dunavski rukavac? Zato drugi mediji ne prenose gotovo histerični nastup advokatice koja
ne beži od novinara? Moj utisak je da, upravo suprotno, oni žele medijsku pokrivenost i ne zastrašuju medije, a da mediji jedostrano prikazuju problem.
Prvo sa potražio KOLOS na APR, našao KOLOS GROUP DOO, Staro sajmište bb (i pitao sam se da li će kopirani link da radi sa nekog drugog računara, očigledno mora da se ponovi "sigurna pretraga" po imenu ili po matičnom).
Našao Dragana Lukića, i zatim isto kao i ti, "izguglao" njegovo ime i iste te stare članke koje si ti postavio. Po meni, članci ga dovode u vezu sa "sumjivim biznismenima", ali njega lično ne terete za nasilni kriminal. I čovek tvrdi da uredno plaća sve što treba da plaća.
Ovde i ću samo da ponovim da smatram da tom splavu nije mesto ispod Brankovog mosta, a ni kod Kule Nebojše, ali mislim da je suština problema u nečem drugom.
E, onda sam našao link ka konferenciji za štampu u Medija Centru. Klip traje sat vremena, sasvim dovoljno da se čuje i druga strana i da se zapita - zašto se to ne može čuti u medijima, zašto se čuje jedna strana priče?
Napisao si:
Овде се ипак неко некога боји, јер ако је у питању рекет, а подржавам то мишљење, онда би и он (овај напумпани Лукић са кајлом) то желео јавно да изнесе, али се „боји“ од тих који желе да га рекетирају или га рекетирају. Не видим разлога од стране новинара да је он у медијској блокади, па новинари воле баш да пишу о таквим стварима. По њему се види да није наиван и да је премазан разноразним бојама, и да је доста мутан тип.
Upravo je na ovoj konferenciji i ispričao kako žele da ga reketiraju za novu lokaciju splava, i da je odbio. Novinari su postavljali pitanja (pitali su i za "dešavanja" na drugim splavovima), i svi odgovori su imali smisla, za razliku od smušenih predstavnika gradskih službi na STB.
Ako imaš vremena i ako ti obaveze dozvoljavaju, pogledaj, može i "na preskok".
I još nešto: ja sam naučio da o ljudima ne sudim prema njihovoj fizionomiji (kako god izgledali - vratine, "prženice" iz solarijuma, sa jedne ili osobe sa nekim "bolesnim" izgledom sa druge, uvek sačekam, ljudi mogu da te pozitivno iznenade... ne "prodajem" nikakavu mudrost koju sam kao otkrio, to je jednostavno - tako)...
U nekoj široj okolini imam uprabo ugostitelje koji fizički dosta podsećaju na ovog Lukića
, ali samo na prvi pogled deluju kao sirovine a u suštini su sušta suprotnost od svog izgleda, pa ga ne bih diskvalifikovao zbog izgleda (a upoznao sam i hirurge koji ovako izgledaju
)