Galeks
Advanced
- Učlanjen(a)
- 17.11.2011.
- Pohvaljen
- 2.227
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=766219#p766219:3ptwllpb je napisao(la):relja » 15 Aug 2020 09:40 am[/url]":3ptwllpb]Galeks
Ja nisam imao tebe u vidu kada sam ovo pisao. Takođe, nisam primetio da si regaovao na stavove, etiketiranje i etiketiranje o kojem sam - ja pisao.
Da li to treba da znači da se slažeš sa time, da si tolerantan ("drugačije razmišljaju"?!?!) prema takvim pisanju ("mora da nisi Srbin", "autošovinista", "drugosrbijanac") zato što ti i oni imate približne stavove po pitanju rekonstrukcije zamka? Preko toga si nekako lako prešao, Galeks.
A što se tiče "stava struke" - ovde nismo pročitali ništa više osim "struka je za to"... veoma uopšteno i nejasno, bez detalja. Ja ne znam da na tu temu ikada održane neki simpozijum, konferencija, sastanak, javna diskusija...da bi mogao da se artikuliše "stav struke". Vidimo da su neki ljudi radove pisali na ovu temu, ali ja još uvek nisam video nešto konkretno da bi se moglo nazvati "stav struke"...
Реља, у праву си и извињавам се ако нисам реаговао на то. Имам тенденцију да се осврћем махон на постове људи чији допринос овом форуму поприлично ценим. Ако могу да искористим ову прилику да на исти начин свакога ко некога етикетира, замолим да то не ради, јер није лепо а и не приличи овом форуму и квалитетној дискусији.
Што се струке тиче то бих и ја волео да знам, па хајде да то чујемо, декс има неке занимљиве податке, причало се и о рендерима, предлогу ГУП-а и осталим детаљима.
Моје виђење јесте да је ово дискусија људи који стварно воле овај град, немају сви исто виђење, али добро је размењивати идеје и критички посматрати сваки предлог, просто како бисмо дошли до неког концензуса.
Највише бих волео да се осврнем на оно што је Спатио рекао, ово је проблем који би морао укључити много шири спектар људи, који би овај овакав вишеслојни споменик успели да укомпнују уколико је то заиста могуће.
И сад за тебе питање Реља, а питам тебе дирекно јер си искусан форумаш и доказани љубитељ овог града, да ли можемо водити конструктивну дискусију базирану на изнад изнетим претпоставкама?