Šta je novo?

Beobuid Okupljanja

Kao što sam pretpostavljao ranije, a sada sam siguran, sutra definitivno neću moći da dođem :( Moraću da čekam na sledeći okup, a vi se sutra lepo družite i :vops:

:gobb:

Jos jednom da ponovim Sumatovac u 16h

Jao, tek sad sam shvatio da ja nemam sta da obucem za ovu priliku! :o
Jbg! :laugh:

Okup je bio superiska,bilo nas je cak i vise nego sto smo svi mogli predvideti.Puno pozitivne energije i dobre atmosfere :gobb:
Steta sto jos nekoliko stalnih clanova nije stiglo da se pojavi,ali bice i buducih okupa pa ce moci da "iskupe" tada.

Enivej,ja sam za tu ideju koju je neko predlozio da bude okup jednom mesecno il bar jednom u 2 meseca.

P.S.Zexe,sutra il prekosutra cu postaviti ono sto sam ti obecao.

Lajtmotiv okupa-

6bx-tt6551.gif

Sta reci posle danasnjeg okupa :)

Bilo je stvarno neverovatno dobro i kao sto je vucko rekao vise forumasa nego sto smo mogli predpostaviti. Siguran sam da ce neko postaviti i fotografije sa okupa kasnije kao pozivnicu za neki naredni okup sledece godine gde ce nas siguran sam biti jos vise :)

Inace Sumatovac se pokazao kao odlicno mesto za okup i mislim da smo makar na jedno vece povratili stari duh opustene diskusije i pozitivne rasprave u kultnu kafanu Beograda. :kk: :gobb: :pob:

Hvala svima na odlicno provedenom nedeljnom popodnevu i dolasku po snegu i hladnoci ;)

Super sto se lepo proveli i upoznali, i ja bi vam se rado pridruzio ali je Pariz malo daleko od Beograda. Nadam se da cu imati priliku da vas upoznam u nekom sledecem okupu ako ga bude kad budem u Bg.

Za sledeće okupljanje moramo za neki okrugli sto, eto zex je dobrih pet minuta pokušavao da dozove vucka koji je bio na drugom kraju stola... I nije uspeo :lol:

А ја нисам успео да попричам ни са Вучком ни са највећом легендом форума - 2012...

:rant:
mene žena zaključala u sobu pa nisam mogao da dođem,
a i čizme mi sakrila u komšiluk da nemogu po onom snegu nigde da idem bez nje.
Jadnica mislila da idem na sastanak sa nekom ribom :grand:
"Poslednji njegov drugar je umro krajem prošlog veka" Maratonci

Stvarno je skup bio fenomenalan prevazisao je sva moja ocekivanja :gobb: do sledeceg okupa ili nekih konkretinih akcija :pob:

Zex i ostali nisam tacno video ko je sve fotografisao :) gde su nam fotografije sa okupa da ih vidimo :)

Ljudi hvala vam na predivnoj veceri !
Pozitivne energije je bilo na pretek...jedino nas je malo zezao onaj dugacki sto...nismo mogli lepo da se dozovemo :laugh: tj. bar ja :cool:

Igore citas mi misli :kk:
Upravo upload-ovane pre 5 min ! :vops: :laugh: :cool:

Artmosfera sa okupa Beobulid forumasa - Kafana Sumatovac, 26.12.2010 :vops:

i5dddw.jpg

149xemx.jpg

2qny6j5.jpg

34obl92.jpg

2uo00w6.jpg

219nr89.jpg

33y3m7r.jpg

:gobb:

Ko je ko ovde na fotki ?

Vidi vidi ... svira li neko Telekaster u ekipi ili je svirao u svojoj gitarskoj karijeri ? :laugh:

Eto kad se pravi ljudi sloze na jednom mestu i njihov grad postade ono sto stvarno jeste, grad beli... bar privremeno.

Samo umesto U Vranje, trebalo je na grud vanje, u prirodu.

Super fotke Zexe :gobb:

A ko je ko,mastercat to ces saznati jedino ako dodjes na sledeci okup ;)

Wilw de nju da vodim, pa da nam presedne veče.
A zbog onih flašica od piva me nije htele ni da me pusti :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
:rant: ovako bi celo veče bilo a zbog :vops: :vops: :vops: :vops: u nedogled

Vrh