Šta je novo?

Beobuid Okupljanja

zašto imam osećaj da će tipa veče pred biti poruka tipa: "E izvinite momci, iskrslo mi je nešto za sutra nažalost neću moći da dođem, ali se na sledećem okupljanju sigurno vidimo" :D

Ako ne dodje ima da mu polupamo te virtualne izloge u 3D.Da,ovo je pretnja druze zexland.I ne salim se :lol:

Zex i ja se danas slucajno upoznasmo.Obojica sigurno dolazimo :D

Da pogodim, sudarili ste se na sred ulice, Zex-u su iz koferceta ispale 3D skice a tebi nacrti za saobracajnice kroz sumu! :laugh:

BTW, da upadnem, Zex, kako biljni život? Zimska idila, zaštita, ovo ono?

Ako nisi primetio, prestao sam da posećujem SB-Palmapediju zbog nedostatka vremena...

Daj neke fotke ;)

jovanovm":2y1ez7nj je napisao(la):
BTW, da upadnem, Zex, kako biljni život? Zimska idila, zaštita, ovo ono?

Ako nisi primetio, prestao sam da posećujem SB-Palmapediju zbog nedostatka vremena...

Daj neke fotke ;)
Pa vidim nema te nigde :) mada i ja dosta manje posecujem oba foruma, upravo iz istih razloga - nema se vremena :(
Ali se ima vremena za vrt ipak :) sve je po starom, zastita postavljena ( i pojacana ) da ne ulazim ovde sada u off...poslacu ti link sa Palmapedije kada okacim tamo :)

:gobb:

E da, može neki podsetnik za nas zaboravne i rasejane?

Šumatovac, 26. decembar, nedelja... u koliko čuke, beše? - mislim za nas što ćemo se još boriti sa razlikom u vremenu :)

Archangel":13gmj49r je napisao(la):
zašto imam osećaj da će tipa veče pred biti poruka tipa: "E izvinite momci, iskrslo mi je nešto za sutra nažalost neću moći da dođem, ali se na sledećem okupljanju sigurno vidimo" :D
Možda ne baš veče pre, ali na dan sigurno :)

Ne mogu ništa da obećam za datum koji je dan posle KST maskenbala :vops: ali pokušaću da se pojavim..

Imam jedno pitanje u vezi naseg mesta za okupljanje tj sumatovca. Kasnije sam se setio da je renoviran i da je sada cini mi se pomodarsko mesto postalo pa razmisljam da li se to uklapa u nas okup i opustenu pricu a ne tamo utegnuto i zategnuto. Zna li neko uopste kako je sada tamo. Jel ako je preterano pomodarski mislim da ne ide bas uz nas

Prosao sam pre neki dan,koliko videh nabrzaka izgleda fensi slicno kao sto su udesili lipov lad :(
Mada mozda sam stekao pogresan utisak jer je bilo nabrzaka.

Ako ispada da je igor u pravu predlazem kafanu koju prmetih skoro,nalazi se izmedju staklenca i mesta gde je bio do jaja sendvic shop kod raskrsnice kod doma omladine.Izgleda dovoljno opusteno,starogradski a i jeftino.

Ako ćemo samo da pričamo, a ne i da pozirao u smislu izigravanja intelektualaca i umetničkih duša, onda nam je bilo koje mesto gde ima mesta i nije buka dobro.

U Šumatovcu može da se priča te mi je stoga prihvatljiv.

Glupo je sad da se raspravljamo još koju stranu o mestu.
Ne želim da poziram sa vama niti da se smuvam sa nekim od vas, nego da vas čujem i lično šta mislite te da vidim kakva će nam dinamika biti uživo, pa ako je tako da li je onda bitno gde ćemo se okupiti?

Neka ostane Šumatovac,
Ako već hoćete da nalazite mesto sa "dušom" i šmekom izaberite neko u kojem će sigurno biti mesta. Da ne bude da se okupimo, pa da onda krenemo u potragu za mestom gde ima mesta.

U pravu si nbumbic neka ostane po dogovoru SUMATOVAC 16h nedelja 26.12 pogotovo sto su moguce neki tu vec isplanirali predhodno pa ne bi valjalo menjati u poslednji cas.

Agreed.Ako nam je do pijenja,mozemo tu da se ugrejemo pa da produzimo u te krcagine i ostale birtije :)

Nadam se da ce nas biti makar 10 komada

Suma tovac je sigurno po volji najvise tebi, kao i platani u blizini, mada bi pod Tri sesira svi stali. Mesto je vrlo prirodno i nije fen si.

Slazem se,a valjda je i ziva muzika.A poenta je da se sretnemo,vidimo, a usput i ne puknemo previse novaca,sve ostalo je sekundarno :)

Vrh