Aaaaa...nenad78":1u29jrvu je napisao(la):Ostatci video nadzora od Univerzijade, koliko znam... Trebali bi da ih uklone u nekom skorijem vremenskom roku. Isto ih ima i u ANeta.
uredno stižu već mesecima.ciklamica":34us7gum je napisao(la):Još jedno pitanje za komšije iz Ciklame, Irisa i Šeboja: da li ste dobili uplatnice Infostana za proteklih nekoliko meseci?
Nije.Erysimum Cheiri":2fomi0p2 je napisao(la):Grejanje je slabo u celom gradu.
Istina, em je cena kvadrata (opet) pala za jos 100-tinak EURa, em sad dele parking mesta za dz, ali naravno samo za nove kupce, koji btw, i dalje nesto bas ne navaljuju. Licno se osecam prilicno jadno, pretpostavljam i ostali, a kako li se tek osecaju oni koji su platili punu cenu za parking mesto, to ne smem ni da pomislim... verovatno ujedaju. Potencijalni kupci, ako takvih i dalje ima na ovom forumu, bolje da jos sacekaju, cena ide dole, a ko zna sta ce sve da dele za dzabe, kad kriza "dotera cara do duvara".FreeMason":3acabjws je napisao(la):Kako to oni kazu, za ozbiljne kupce sleduje i gratis parking mesto. Znaci svi mi koji smo dali 2106e po kvadratu nismo bili ozbiljni...
Drug moj je kupio stan za 92.000€ od nešto preko 60m2 u Bloku 70a (Blok iza Deltinog servisa. Uz Savu ukoso od Delta City Belvila).Simica":5zy5wf8o je napisao(la):realno 1500....
rekao bih da je realna cena stanova u Belvilu 1500 evra po kvadratu, sve iznad toga je nerealno.
Mislim da ce sledece godine biti cena od 1500 evra, cene ce jos vise pasti u celom gradu, tako da ce i ta cifra biti "prejaka", ali za mene prihvatljiva.
Druže ne zaboravi simfonijski orkestar GSP-a i njihove redovne jutarnje probe u garaži.Simica":26nimyc5 je napisao(la):most, glavna autobuska stanica, blizina toplane, me odbija od kupovine, znaci zagadjenje je veliki minus, to u svakom slucaju smanjuje cenu kvadrata.
.
Apsolutno si u pravu!Cobretti":2md8ixdu je napisao(la):Tako rapidan pad cena kvadrata vodi u kreditnu krizu, jer sto bi neko otplacivao kredite, kad mu ostatak duga premasuje cenu nekretnine...
Mislim da bi odavno u Bellvillu spustili cene i resili se bede, da to nema druge uzrocno posledicne veze...
Zato i jesu svi popusti ispod zita, tj nigde nije javno razglasena nova cena.
Popravljena su i vrata - interfon ima funkciju.privremeni":o7fvu9ak je napisao(la):btw vrata u šeboju se ne zatvaraju nikako, tj interfon nema funkciju.
barem je popravljeno stepenišno svetlo, ima tome već 10ak dana.