Erysimum Cheiri
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.03.2010.
- Pohvaljen
- 169
lol - ako mislis da ce ti neko sazidati kucu da po tvojim instrukcijama i da pritome sve bude perfektno ti si onda teski teoreticar... Bolje zaboravi na kucumarkovicigor":20897wk5 je napisao(la):postoje "majstori" tj. bolje receno klosari koji nisu uspeli da ostanu ni u jednoj firmi, i takve ne treba nikada angazovati, imas firme koje imaju kontrolu kvaliteta a ne da ja glumim idiota i gledam gde su napravili greske i teram ih da poprave, ako i ima gresaka, obratis se nadzornom, ili direktoru ako to ne pomogne, i naravno, deo para unapred, nikad sve.
Ako se pravi kuca, radi se sa firmama (male firme 20-50 ljudi) a ne sa pojedinacnim klosarima koji su bez posla pa traze zrtve.
Samo taj bazen da naopravis kostacete, a da valja, od 20k eura pa navise, a da ne spominjem da ces izgubiti jedno 3-4 meseca oko toga. Na kraju ces opet imati bazen koji moras non-stop da cistis (omanji bazen se puni ceo dan), pa onda pitanje odvoda, pa ovo, pa ono... Znam da to sve deluje mnogo prosto kada se gleda na MTV-ju kod onih crnaca sto ne znaju sta ce od sebe, ali u praksi je to jedan zaje*******an i vremenom pain in the ass posao.
BTW: Ja se pre desetak dana vratio sa mora i idem ponovo oko Nove godine - sta ce mi budjavi bazen iza kuce