Chery, trziste je vec reagovalo na ove sadasnje nerealne cene stanova, a reagovalo je tako sto ljudi kupe parce zemlje, 5 ari, (nek to kosta u proseku 20.000-30.000 evra) i sazidaju kucu za 300 evra kvadrat, sto je otprilike kvalitet Belvila, ali po 3 puta manjoj ceni i jos dobijes zemljiste okolo.
Ja bih isto uradio, ali mi odgovara stan koji je vec gotov i na NBG.
Vlast se zanosi da ce ljudi pohrliti u "jeftine stanove", po meni to je promasaj, realna cena na Vozdovcu i taj kvalitet koji ce biti otprilike ne bi trebao da kosta vise od 500 evra kvadrat, sa naravno velikom zaradom investitora. Ako nisu u stanju da sagrade za 200 ili 300 evra taj kvalitet na "poklonjenom" zemljistu onda bolje da se ne bave tim poslom, jer ce propasti, trziste vec ima odgovor.
Ja bih isto uradio, ali mi odgovara stan koji je vec gotov i na NBG.
Vlast se zanosi da ce ljudi pohrliti u "jeftine stanove", po meni to je promasaj, realna cena na Vozdovcu i taj kvalitet koji ce biti otprilike ne bi trebao da kosta vise od 500 evra kvadrat, sa naravno velikom zaradom investitora. Ako nisu u stanju da sagrade za 200 ili 300 evra taj kvalitet na "poklonjenom" zemljistu onda bolje da se ne bave tim poslom, jer ce propasti, trziste vec ima odgovor.