Nema šanse, žurka tek počinje!cenzura":sra5tj4a je napisao(la):A da se ovo premesti u ZAVRŠENE OBJEKTE
Ovo je samo jedno zatišje pred buru...
Nema šanse, žurka tek počinje!cenzura":sra5tj4a je napisao(la):A da se ovo premesti u ZAVRŠENE OBJEKTE
ne znam prijatelju sta ce, samo nek sklanjaju ovu gsp garazu.Archangel":3cmn0u12 je napisao(la):Jedva čekam da naprave neki projeekat za blok prekoputa pa da vam srede taj deo baš Samo da ne bude poslovan prostor, previše ga je
Tu je garaža starosedelac a vi ste dođoši pa nije uredu da odmah uklanjate sve oko sebe. Na Dorćolu je garaža već sto godina u centru i uvek je pitanje koliko je sam objekat funkcionalan za obavljanje saobraćajne funkcije. Garaža GSP na NBG je relativno nov objekat i izmestiće ga jedino ako se ukaže nedostatak prostora za povećan broj vozila ili proširenje tramvajskog depoa u budućnosti.šebojac":2it86d9c je napisao(la):ne znam prijatelju sta ce, samo nek sklanjaju ovu gsp garazu.
Ovako poredjenje jos nisam imala prilike....autobusi su starosedeoci, a ljudi divlji dodjosi? Prvo ne nazivaj me dojosem, jer daaaaleko sam od toga. Drugo, ljudi bas ne mogu da zive bilo gde kao sto verovatno znas, a parkirati autobuse se moze bas na svakoj poljani.Veliki Vracar":2e73rh0w je napisao(la):Tu je garaža starosedelac a vi ste dođoši pa nije uredu da odmah uklanjate sve oko sebe. Na Dorćolu je garaža već sto godina u centru i uvek je pitanje koliko je sam objekat funkcionalan za obavljanje saobraćajne funkcije. Garaža GSP na NBG je relativno nov objekat i izmestiće ga jedino ako se ukaže nedostatak prostora za povećan broj vozila ili proširenje tramvajskog depoa u budućnosti.šebojac":2e73rh0w je napisao(la):ne znam prijatelju sta ce, samo nek sklanjaju ovu gsp garazu.
Problemi koje imate mogu se ublažiti jednim divnim drvoredom. A i što ste kupovali stanove ako vam se ne sviđa okolina...
Predlozi su ti supermradulovic":1kg1tntd je napisao(la):Svakako treba izmestiti te garazhe, ali dajte jednom da izgradimo nesto i sto nisu samo butici ili kancelarije koje ce da budu pogodno u vlasnistvu nekog tajkuna (a praznog kancelarijskog prostora ima nikad vishe). Recimo neki omladinski sportski centar ili josh bolje, pozoriste na primer. ili josh bolje Park nauke i tehnike, kao Park de la Vilet u parizu. Na tv-u se Mrka, Djilas i kompanija razbacuju milijardama koje ce da uloze u nauku i razvitak, pa nek daju koji dinar i za ovo
aha baš sam juče gledao demonstracije predstavnika najvećih svetskih fondova ispred Gradske skupštine povodom odlaganja investiranja u razvoj obale Save i Dunava,ZokyNBGD":1pycvpan je napisao(la):i skoro komletne beogradske obale koje su bez preterivanja najatraktivnije zemljište u Evropi danas, !
http://bs.wikiquote.org/wiki/Nicolas_Boileaustanisa":lpeah3cl je napisao(la):@grado,
svaka na svom mestu. :kk: :kk: :kk:
Jedan od onih kojima je centar (pameti) preko Atlantika. Dokaz da mu ista nedostaje sada i ovde.nbumbic":tv4emrze je napisao(la):aha baš sam juče gledao demonstracije predstavnika najvećih svetskih fondova ispred Gradske skupštine povodom odlaganja investiranja u razvoj obale Save i Dunava,ZokyNBGD":tv4emrze je napisao(la):i skoro komletne beogradske obale koje su bez preterivanja najatraktivnije zemljište u Evropi danas, !
Jutros vidim na CNBC-ju kako je Bil Mikrosoftko početi štrajk glađu za dve nedelje ako mu ne dopuste da gradi novo sedište Microsofta na savskom keju, isto će učiniti i Ričard ala Virgin.com
Malo sam se umorio čitajući u Wall Street Journal-u i FT o tome kad će Beograd napokon dozvoliti da se gradi na toj najprestižijoj evropskoj lokaciji!
Samo izgleda da smo direktno pored bulevara (mislis verovatno na J. Gagarina), pogledaj malo bolje. Sta vidis iz J. Gagarina?mradulovic":lkt4k3jv je napisao(la):jedno racionalno pitanje - ...........
sta ona mogu da rade u onom osinjaku pored bulevara koji ce biti josh vishe saobracajno opterecen nakon izgradnje, na Adi cuprije? Ja tamo ne vidim neke parkice i terene koji mogu da odgovaraju broju stanovnika. Kada sam ja bio klinac mojim roditeljima nije bilo frka da me puste da se igram oko skole Gundulic kod Fontane. Ali ne znam da li bih ja bio podjednako siguran da pustim moje dete da "trchi za loptom" u belvilu....
zbog svega toga, meni belvil nije jedno adekvatno humano naselje, nego vishe "de luxe" spavaonica
:kk:hedonist":2lwx1gi1 je napisao(la):http://bs.wikiquote.org/wiki/Nicolas_Boileaustanisa":2lwx1gi1 je napisao(la):@grado,
svaka na svom mestu. :kk: :kk: :kk:
pod brojem 4.