Nevenkovic":1xke8bq2 je napisao(la):
Slicna lokacija jeste ali nije i ista. Takodje, najveci deo tih stanova preko puta piramide je prodavan po 1200-1400 eura.
Realna vrednost bi valjda trebala da bude ona koja je i placena a to je za stan od 60m2 prosecno 120k eura, na koje bi trebalo da se plati po zakonu 720 eura godisnjeg poreza. Ovo sa 260 umesto 720 je cist poklon i dobro je dok vazi ovaj stari zakon.I dok oni odokativno sa velikom socijalnom notom odredjuju osnovicu za obracun. DakleN nije 50% vise nego je osnovica 50% manja od realne.
Popust od 40% je trajan i vazice sve dok vazi i zakon. Uvek vazi za onaj stan u vlasnistvu na koji si prijavljen. ( ne znam kako ste resili vlasnistvo nad drugim stanom, ali bi mogla da se "razvedes" po adresi i na drugi da dobijes takodje 40% popusta, s tim sto bi na prvom izgubila dodatnih 10).
Pozz
Potpuno netacno, stanovi preko puta Piramide su kostali od 1250 - 1600e (u prvoj fazi izgradnje, znaci pobijanje sipova, ili cak pre pocetka izgradnje, pa ko je hteo da rizikuje, a kod nas se nikad ne zna da li cete videti gotovu zgradu) do 1900-2000e gotovi stanovi (i jos kostaju toliko neprodati). Ne siri dezinformacije pazljivo sam to pratila, jer mi je ta lokacija bila zanimljiva.