@lily of the valley
Par postova na gore pise zakljucak sa sastanka sa Belvillom. Koliko sam razumeo, postoji mogucnost da plate nadoknadu zbog kasnjenja useljenja. Opet kazem, ako to urade, skidam kapu (da znam da je to normalno, ali ne i u ovoj zemlji...).
@markan
Mislim da je neprimerena insinulacija da radim za njih, samo zato sto se ne slazem 100% sa tobom... Ja sam dobio kljuceve, i ostavio sam moje utiske ovde:
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?id=8&p=61
Sto se tice verovanja ili ne verovanja, oni nemaju izbora, ili ce da rade kako treba ili ce da propadnu i to je to, veoma je jednostavno, placam 4 eura za odrzavanje garaznog mesta, dodjem popodne sa posla, zateknem blato u garazi, pozovem i prijavim, ako sutra ne ociste... ugovor se raskida isto kao sto se sklapa, moja odluka je da platim i sacekam razultate, ako ne platim, nemam sta da cekam
.
A verujem da ce sa vremenom da se pojave i alternativne kompanije koje su zainteresovane za ceo posao (pogotovo sto mislim da cena nije mala), super, tim bolje, mozda cak da jedna zgrada uzme alternativu pa da se takmice ko ce bolje da radi (i za manje para). Ali do tada ja cu da placam ovima.
Za prekrajanje stanova, to je vec njihova odluka, bitno mi je da ne menjaju spoljasnju formu i fasadu zgrade, kako ce da uredjuju unutra stanove... to me ne interesuje (jedino sto mi smeta su buka i prljavi liftovi ali prezivecu) po meni je ceo taj posao glupost ali kao i za mnoge stvari, nisu me konsultovali u vezi toga
.
Naselje izgleda onako kako su mi ga prezentovali kad sam kupovao stan i zeleo bih ako je ikako moguce da ostane takvo, bez grafita po zgradama, sa uredjenim zelenim povrsinama i parkingom, bez gomile smeca u garazi i cudnim mirisima u ulazu.