God Bless!servudska_veverica":2vz5bmjy je napisao(la):Necu se vise oglasavati javno na forumu niti replicirati na raznorazne dezinformacije i prozivanja.
Po zakonu je, jer je Belvil privatno vlasnistvo. Nije drzavna stanogradnja, jer ja kompleks podignut na privatnom placu.Maraki":3405mrq2 je napisao(la):Zdravo svima!
Jos jedna stanarka Belville-a!
Imam pitanje: da li je po zakonu prodavanje nadzemnog parking prostora, zar to nisu javne povrsine?
pozdrav
ne mogu da se ulogujem.vidi poruku u pm.pozdravmanda":17f1x8wg je napisao(la):Ko je zainteresovan ovde je Belvil grupa (zatvorenog karaktera)
http://groups.google.com/group/belvil
Mrzi ih da se registruju.macaktosa":2oj4h449 je napisao(la):Zašto niko iz B67 ne odgovori na ovaj forum?
znam da je tu zgradu gradila deneza.mozda jedna od najbolje uradjenih (i nemaju problema sa parketom).izdvojena je od ostalih.cvećka":3sy469r7 je napisao(la):Nova sam na forumu, mada ga već dugo pratim. Naime, ja se još uvek premišljam o kupovini stana u Belvillu. Plaši me sve što čitam, a opet ne vidim drugu alternativu pošto bih želela nov stan na Novom Beogradu. Gledala sam stan u Ruži i nije mi delovao tako loš. Ima li neko neki savet za mene.
Ruža je prva useljena i tu je dosta ljudi iz Hipo Banke i Delte, to možda znači da vredi?cvećka":33mjy6xg je napisao(la):Nova sam na forumu, mada ga već dugo pratim. Naime, ja se još uvek premišljam o kupovini stana u Belvillu. Plaši me sve što čitam, a opet ne vidim drugu alternativu pošto bih želela nov stan na Novom Beogradu. Gledala sam stan u Ruži i nije mi delovao tako loš. Ima li neko neki savet za mene.
Nisam dobio poruku. Zatraži da se učlaniš u grupu na linku koji sam poslaofikcija":2x8nm62s je napisao(la):ne mogu da se ulogujem.vidi poruku u pm.pozdravmanda":2x8nm62s je napisao(la):Ko je zainteresovan ovde je Belvil grupa (zatvorenog karaktera)
http://groups.google.com/group/belvil
Jesi se ti uselio u stan?ftj":2rve48n5 je napisao(la):Meni danas vratiše pdv za 40 kvadrata - 511000 din. Trebalo je 12 dokumenata i svaki mora biti overen itd tako da je bio potreban ceo dan cimanja za dokumenta a pare sam dobio 20 dana kasnije. Još nisam prijavio imovinu ne bih li plaćao porez na imovinu oni iz genexa mi rekoše prvo da ništa ne radim a sad čujem da bi trebao sam da prijavim...
Treba biti realan i ne siriti paniku.Paranoja o prodaji vise stanova nema osnova. U Belvillu je to nemoguce jer imaju jos neprodatih koliko hoces.To sto su neki prodavali svoj stan pre nego sto su se u njega uselili njima ce se olupati o glavu.Teorije zavere i momci iz kafica samo kvare utisak o ozbiljnoj temimacaktosa":nofa02ct je napisao(la):Јучер сам чуо да се у Шебој неће усељавати пре 1 априла (није шала). Мора се хитно нешто учинити. Ја сам успео да видим стан, ништа више и ништа мање од очекиваног....кухиња ЕКСТРА МАЛА. Милоша сам звао небројено пута, имам осећај да нешто опасно муљају. Начуо сам да има неколико станова који су грешком продати по 2 пута, зато је и Михајловић нестао без трага...
Дође ми да одем, отмем кључеве и побијем банду. Неко ће то и урадити, присуствовао сам разговору неколико младића у кафићу Делта с. и мислим да ће свашта бити.
Ако неко има свежије вести нека јави