Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

Vracar priznaj da si uradio ciscenje i sminkanje prije slikanja :kafa: salim se stvarno djeluje ok
 
ciklamica":uw4jdnlc je napisao(la):
@ shmeksi
@ verado

shto se tice igrališta hocu samo da pojasnim da je ono trenutno svedeno na otprilike 1/4 prvobitne površine U tom skrajnutom delu ostala je tartan staza sa toboganom ispred kojeg je izbetonirana visoka betonska kupa u kojoj je sadnica sa zemljom. Betonska konstrukcija je toliko visoka tako da kada se na nju popne osoba prosečne visine, rukama može da se uhvati za sims i popne se ljudima sa prvog sprata na terasu. To više ne liči na igralište jer oko tobogana može da stanu dve majke sa decom! Osim toga, na preostalom, daleko većem delu srušena je tartan podloga i postavljene su velike betonske ploče kojima je već definisana buduća bašta kafića koja pripada lokalu u prizemlju. Naravno da postoje fotografije igrališta u izvornom obliku, onako kako ga je projektovao arhitekta, napravljene u avgustu i vrlo rado ću vam ih proslediti ako mi pošaljete email (ono je naravno postojalo i za vreme Univerzijade, verovatno da bi se studenti ljuljali i klackali u časovima dokolice između sportskih takmičenja). Deca će kvalitetnije da provode vreme u bašti kafića...
Poenta priče je da je nekom dozvoljeno da prisvoji zemljište ispred zgrade , izvrši građevinske radove i sve to u momentu kada zgrada nije ni prošla tehnički prijem a mi smo daleko od useljenja dva meseca... To je učinjeno uz blagoslov Nekoga iz Delte. Mi koji smo platili stanove ne možemo ni da uđemo da ih pogledamo kad hoćemo a kamoli da se uselimo u roku
Treba zakaciti slike igralista na forum.
 
šegirl":r57jhbry je napisao(la):
@ CIKLAMICA
I mene je danas zvao Milos S. iz Belvilla s istim objasnjenjem i istim obecanjem, takodje kao reakcija na mail koji sam poslala. Zvucao je tako divno i srdacno, prosto sam htela da ga izljubim preko slusalice...:rant:
Elem, sastanak sa njim je krajem sl. nedelje i nije pomnjao nikakav Anex ugovora. Priznao je da parket jeste problem, izmedju ostalog, ali da ce stanovi biti na kvalitetnom nivou kada nam budu dali kljuceve. Takodje, na moje pitanje, TVRDIO je da je 28.02. dan useljenja a ne samo zavrsetka radova.

@servudska_veverica
I JA RADIM U DELTI I NISAM DOBILA NIKAKVU PRETNJU U SLUCAJU DA SE BUDEM ZALILA! CAK SAM DOBILA I PODRSKU.
PARKET jeste problem i bice sve dok se ne zameni, jer je zarazen ZIZKOM. To je i JEDINI razlog kasnjenja sa primopredajom, ali izgleda da ovde niko ne shvata ozbiljnost te situacije. Poceo je da se radi tretman parketa u preostale tri neuseljene zgrade, ali od toga nema nista, svako koga sam pitao, a ko se razume u to, mi je rekao da parket mora da se menja (proverite slobodno). I promenice se se kad tad, ali verovatno na nas racun. Sto pre to bolje da posle ne mora da se menja i zarazeni namestaj. Treba insistirati kod prodavca da se parket promeni. Ta obecanja koja ste dobili telefonskim putem od Milosa S. iz Belvilla... kao da i niste. On uvek moze da kaze da vam to nikada nije rekao i da to izmisljate. Dok se ne dobije napismeni bilo kakva izjava ne treba verovati.

Bio je jos neki komentar kako je obecano da ce se platiti naknada kasnjenja i da ce se menjati parket... ali opet sve telefonom. Ljudi, samo na papiru i potpis ispod. Moze da se uradi Anex ugovora i ja jesam za to, ali da u aneksu pored toga sto ce da stoji da prihvatamo novi datum (28. februar 2010 - mada sumnjam da ce biti do tada) mora da stoji kako ce i parket u medjuvremenu biti zamenjen i kako ce nam nadoknaditi stetu zbog kasnjenja novcano u visini 2 prosecne mesecne kirije pa da stave neki tacan iznos. Mislim da bi svako od nas pristao na to.
 
Stalker":npsk1k6q je napisao(la):
[... Moze da se uradi Anex ugovora i ja jesam za to, ali da u aneksu pored toga sto ce da stoji da prihvatamo novi datum (28. februar 2010 - mada sumnjam da ce biti do tada) mora da stoji kako ce i parket u medjuvremenu biti zamenjen i kako ce nam nadoknaditi stetu zbog kasnjenja novcano u visini 2 prosecne mesecne kirije pa da stave neki tacan iznos. Mislim da bi svako od nas pristao na to.
To je stav! ispod toga ne idemo, bravo!
 
OBAVESTENJE

Novi sastanak stanara iz Seboja, Ciklame i Irisa danas u 18h na starom mestu ( kafana Vojvodina, Stari Merkator, prvi sprat).

Pozivam takodje sve koji nisu bili proslog puta da nam se pridruze.

Pozdrav svima. Vidimo se.
 
Verado,

puno hvala za poreske informacije.
Milos je i mene zvao i naravno- bio ljubazan.
Sve me to nije uopste ganulo i samo me beli, overeni i sa obe strane potpisani papir interesuje.Naravno da nista ne potpisujem da prihvatam 28.02.10. kao dan selidbe- jedino u slucaju da se aneksom odmah predvide i penali za (nova?)kasnjenja, a ne da nam priucene devojcice iz B67 ponovo smeju na pitanja ima li odstete zbog B67 kasnjenja i odgovore da 'tako nesto nije ni bilo predvidjeno osnovnim ugovorom'.
 
Cobretti":2vsbyj0z je napisao(la):
verado":2vsbyj0z je napisao(la):
Cobretti,
u bilo kom MUP-u mozes da promenis adresu i sve sto je potrebno je original ugovora o kupoprodaji na uvid,fotokopiju istog tog ugovora,obrazac koji ti popune na salteru za obavestenja i to ti naplate 150 dinara i naravno licna karta. A da placas i taksu od 200 dinara.

Inace sad sam bila u naselju ciljano da vidim to igraliste ispred ciklame i cinio mi se da igraliste stoji ispred 9v. Ili nisu jos poceli sa rusenjem ili ce biti stvarno kako ciklamica kaze manji deo ide na bastu (bas da i ne idem u taj kafic). Pitala sam i jednog radnika obezbedjenja sta to oni obezbedjuju kad se sinoc desilo ubistvo u bloku 67 a on kaze da to nije bilo ovde u naselju nego kod hotela holidej in i u pitanju je neki rom iz romskog naselja odmah pored hotela
THX :)
Baksuzi su mi trazili i potpisanu primopredaju kljuceva....
 
Cobretti,
stvarno su baksuzi, ne mogu da verujem, valjda kako koja salter sluzba zamislja posao. Nadam se ipak da si zavrsio posao.
 
Ne daju promenu adrese bez tog primopredajnog papira, nema veze drugi put :)
Ljudi moze jedno pitanjce, kuhinja jel okrecena, ili farbana nekom masnom farbom?
 
direktor":2jegpk9j je napisao(la):
Vracar priznaj da si uradio ciscenje i sminkanje prije slikanja :kafa: salim se stvarno djeluje ok
Nisam ništa ni pipnuo. :)


Wile E. Coyote":2jegpk9j je napisao(la):
Белвил... овај, Врачар... лепо изгледа. :kk: Какве су подне плочице у кухињи?
Pločice su OK, u nekoj tamno sivoj nijansi, ništa spektakularno.

stanisa":2jegpk9j je napisao(la):
@vracar,
da nisi Miskovicu neki rod???
Dobar ti je stan........... :kk:
:laugh: :kk: Mišković mi dođe brat od sinovca pašenogove svastike. :D
 
Ako sam dobro video jutros, ispred Seboja su ogromne kolicine upakovanog parketa. Prosao sam kolima pa nisam 100% siguran.
 
Znaci pakovanja koja se ovde vide na fotografiji, a uslikana su ispred Šeboja su PLOČICE ne parket.

6s3s6v.jpg
 
Pozdrav svima,

kupih stan u Seboju i vasi problemi su i moji problemi. Niko me nije zvao da me obavesti o pomeranju roka za uselenje niti su me obavestili na drugi nacin. Zvala sam ih pre 4 dana da se raspitam, ljubazna prodavacica mi je saopstila da ce mi se agent javiti vec u toku dana.... Rekoh da mu/joj spremi odgovore na 2 pitanja bez kojih i ne mora ni da me zove:
1.-koji su to radovi zbog cega se kasni? (kao ne znam.. ali trazim zvanicno napismeno ili usmeno da je zizak u parketu pa da trazim novi)
2. - kako misle da mi nadoknade za cekanje? (pritisak pritisak pritisak)

Da li je neko dobio napismeno sta se desava a ne cirkular bla- bla- budite strpljivi dok vas ne osisamo?
Mozete li mi proslediti vas mejl koji ste njima poslali trazeci prava? Videh negde u forumu da je neko slao...

Hvala unapred
 
Pozdrav svim forumasima :)
Volio bih da znam koliko je najnovija cjena u Belvillu po kvadratnom metru.
Hvala.
 
Sapatnici,pozdrav! javljam se prvi put i imamo svi veliki problem! Predlazem sledece<

1.anex ugovora(novi datum useljenja sa obaveznim penalima)
2.naknada za dva meseca u iznosu od 1000eura zbog kasjenja
3.obilazak vestaka za parket i ako oni predloze zamena komletnog parketa!!

Samo ove tri stvari nam garantuju nesto i jedino je to pravedno! Potrebno je da zajednicki nastupimo(angazujemo advokata), jer tako imamo najvece sanse da sve ovo dobijemo! vidim da je bio neki sastanak 15.01.(ima li novosti)? DO POBEDE,Ljubisa
 
Pozdrav svim komsijama. Prvi put se kacim na forum, procitah sve prepiske. Slazem se sto se tice Aneksa (penali, tacan datum useljenja, komisija), to je jedino resenje koje imamo.
Ima li ikakvih novosti sa sastanka 15.1.?

Inace ja sam usao u stan pre neki dan (posle oktobra kad sam bio poslednji put) i apsolutno nista se nije promenilo za protekla 4 meseca, sto znaci da nisu ni usli u stan od tada...

Pozdrav svima.
 
@Sebojac
zbunio si me. Gledam, čitam i ne verujem. A onda vidim da je veliko S na početku nick-a.
 
bas ste neoriginalni vi iz seboja, umesto da uzmete nick tipa seboj-boy ili she-boy ili nesto slicno :D
 
@šebojac

Evo promenio sam nick da se ne bi zbunjivali... :) zaffa jel sad bolje? hehe.

ex Sebojac
 
Vrh