da nije tuzno bilo bi smesno.Senke":24tkwao6 je napisao(la):Nema baš veze sa temom.
Pronađeno telo mladića u Bloku 67
Telo mladića, pretučenog na smrt pronađeno je u šiblju u Bloku 67 na Novom Beogradu. Identitet mladića za sada je nepoznat, a pored nagog tela na kojem su vidljive brojne modrice pronađena je i krvava odeća. Telo su oko podne pronašli stanovnici naselja Belvil koji su slučaj odmah prijavili policiji.
izvor: Studio B.
Pozdrav svima, evo malo boljih vesti.hedonist":wgu8p1ga je napisao(la):Ljudi pokusajte barem nesto da izvucete. Mozda da dobijete neku garanciju da ce zavrsni radovi biti kvalitetno odradjeni sto je vrlo bitno, verujte mi, ili recimo da ne placate onih 0,3-0,4 EUR po m2 narednih XY meseci... Mislim da bilo koja varijanta odlivanja kesha sa njihovih racuna nece uroditi plodom.
Eto ja sam jedan od onih koji je dobio kljuc u prvoj polovini decembra, a komisija za zalbe nije cak ni zvala, a trebala je da izadje u periodu od 5-6 dana od predaje zapisnika. Neki od Vas se pitaju zasto je naselje sablasno, tek po koje svetlo gori uvece... pa u vecini slucajeva razlog je bas taj sto ljudi cekaju komisije jer je u velikom broju stanova besmisleno bilo sta raditi i unositi stvari dok se ne otklone njihovi propusti. Ja sam dovodio majstora za parket u svoj stan da me posavetuje sta da radim i covek se smejao kad je video i na kraju rekao da je parket odlicnog kvaliteta i da je odlicno postavljen ali da je na kraju "izujedan" hoblom i unisten, rupe na sve strane.
Ali u svakom slucaju sto se vise ljudi bude organizovalo vece su sanse za bilo sta. Srecno!
Pre nekih pola godine snimljen je prilog oko zvezdarske sume i takodje je prilog umesto da bude pusten odlozen za jedan dan.I na kraju nije pusten,nadam se da vas prilog nece zadesiti takva sudbina jer urednik RTS-a prima naredbe sa viseg polozaja,ako vam se ne daj boze to desi pritisnite ih.Natasa_R":2tu0xjd1 je napisao(la):Novo obavestenje za sve one koji su ocekivali da vide prilogu u Beogradskoj hronici danas, prilog ce prema recima novinara biti prikazan sutra.
Dobro je ovo znati, ali fakat nije loše imati napismeno ugovor o zakupu stana.šebojac":23nvtayz je napisao(la):Inače možda bitno za priču na prethodnim stranama, naknada štete za period koji kasne može da se odredi i nema potrebe izmišljati i lažirati ugovore o renti. Za to je zadužen sudski veštak, koji poslednjih par godina koriste tržišne cene rente koje su realne pričam ovo jer se sudim za jedan stan sa rođakom koji je tamo bespravno useljen i istu tužbu sam pokrenuo protiv njega. Sudski veštak procenjuje koliko mi je dužan za period koji je onemogućio meni da koristim taj stan.
obratite pažnju - juče je Miloš Stanojević u medijima slagao da će ključevi biti predati do 28.2. (naravno da niko normalan u tu informaciju nije ni poverovao)bonaris":23nvtayz je napisao(la):Ovom prilikom Vas obaveštavamo da je planirani rok za završetak radova 28. februar tekuće godine. O tačnom terminu useljenja bićete blagovremeno obavešteni.
Moze li da tvoja koleginica prosledi mail Anexa, bas me zanima sadrzina.nata ciklama":1npyc8oi je napisao(la):Pozdrav svima,
Moje koleginice i ja smo takođe juče prisustvovale sastanku, super da smo se brzo organizovali i okupili u velikom broju.
Želim sve da vas obavestim da je jedna od koleginica koja je kupila stan u Šeboju danas primila mejl koji se tiče novog Anexa ugovora, a u kojem traže od nas da damo saglasnost sa novim terminom useljenja, a kao krajnji rok je naveden 28.02. Oni bi snosili trošak overe novog Anexa.
NI SLUČAJNO NE BI TREBALI DA TO POTPISUJEMO, JER U TOM SLUČAJU NE BI IMALI PRAVO NA NAKNADU ŠTETE, A TO JE ZAPRAVO ONO NA ŠTA ONI IDU ! Drugim rečima dali bismo svesno pristanak na produžetak roka useljenja.
Bićemo u kontaktu.
Pozdrav !
prejako!!! :lol:zaffa":3pv2wsqi je napisao(la):
Ljudi iz RTS-a su bili juce ujutru da rade reportazu a danas popodne izmedju 17:30-18:00 bice emitovano u beogradskoj hroniciciklamica":1a1gyquq je napisao(la):Zaboravili smo da vam kažemo da je u Ciklami kupilo stan i četvoro ljudi iz b67( informacija je iz proverenog izvora). Što se tiče RTS i beogradske hronike mi smo pre tačno nedelju dana dobili obećanje jednog novinara da će napraviti prilog, ali bar do danas ništa od toga. Možda ih je neko sprečio, ili uplašio.