Wile E. Coyote
Advanced
Јесам ли ја нешто погрешно схватио или је било и већих станова од тих трособних?
Ne, ti stanovi ne mogu da se dele:Wile E. Coyote":1qez0g0v je napisao(la):Па је ли деле и те станове или само трособне? И које су тек тамо квадратуре? :shok:
Izvoli:Wile E. Coyote":2ctpdrei je napisao(la):Још кад би се видело где су зидови према ходнику, а где према другим становима...
Za Ruzu, Lalu i Krin ne znam nista. Znam da se pregradjuje u zgradama u lepezi. Inace, prakticno se niko nije uselio u belville zato sto smo svi dobili zapisnik gde mozemo da prijavimo neka ostecenja ili nedostatke koji nisu sanirani, a rok za te popravke je nekih 30 dana pa ljudi cekaju da vide sta ce biti sa time. Vidim da ljudi u Maslacku rade kuhinje, plakare... ali ja cu morati malo da sacekam jer cu reklamirati parket pa mi se ne isplati da unosim stvari.stanisa":3nnymtn3 je napisao(la):Kvadrature su slicne, samo je soba vise, mozes pogledati sve strukture na www.belville.rs . Da li dele i te stanove mogao bi da nam kaze @FreeMason, on je vec uselio pa sigurno vise zna, a i @anabela stize za par dana pa ce sigurno udovoljiti znatizelji drugova sa foruma "jednim detaljnim izvestajem". :kk:Wile E. Coyote":3nnymtn3 je napisao(la):Па је ли деле и те станове или само трособне? И које су тек тамо квадратуре? :shok:
Mene interesuje hoce li se davati neki popust na stanove u "RAZGRADNJI". :lool:
Хвала :kk:Vračar":31s3ve45 je napisao(la):Izvoli:Wile E. Coyote":31s3ve45 je napisao(la):Још кад би се видело где су зидови према ходнику, а где према другим становима...
http://www.belville.rs/objekti/spo_6-1_6-2_6-3.jsp
Eto jesam vam rekao da su se najavljivali kao visoko standardni (citaj elitni). Jesam vam rekao!!! Znao sam ja izmedju onih silnih casica da i nesto pametno srocim.bojanue":1itinx5j je napisao(la):Ja sam pre sedam dana dobio kljuceve od stana u Lali i imam dosta zamerki od kojih se najvise odnosi na molersko farbarske radove...ima bezbroj neravnina, rupa po svim zidovima i plafonima...jadno je i okreceno...zalio sam se naravno...komisija je dosla, gledala...pa su posle malo rasprave rekli da ce kao srediti...
Medjutim danas kad su trebali da pocnu sa molerskim radovima zena koja je ispred izvodjaca dosla sa molerima kaze mi da nema mnogo mogucnosti za ispravljanje neravnina i rupa jer je po nalogu ljudi iz Belville-a kreceno direktno preko betona...tj glet masa nije ni stavljana preko betona...takodje mi je rekla nesto u fazonu "ne mozete bas mnogo da ocekujete, ipak je ovo malo jeftinija gradnja"... pazi jeftinija za 1.950EUR, a u prospektima se Belville svuda poziva na visok standard i vodjenje racuna o svakom detalju
E sad...interesuje me kako su kod drugih uradjeni zidovi i plafoni...da li vam je stavljana glet masa ili je krecen beton direktno, kao i da li neko zna, postoji li neki standard izvodjenja ovih radova koji bi definisao kvalitet zavrsne obrade zidova...pa da mozemo da trazimo od belville-a da ponovo ovo uradi...jer ne daju mi se bas pare za ponovno gletovanje i krecenje koje su oni trebali da urade
Добродошао!Hromi Daba":u0rqst59 je napisao(la):Postoje slučajevi kada se ne malterišu i gletuju zidovi to je recimo slučaj u 70 bloku (4spratnice) gde su zidovi rađeni metalnom sistemskom oplatom pa su izlazili savršeno ravni, ali to je bilo nekad kada su postojale dobre firme i za tadasnje vreme moderne tehnologije izgradnje