I ja sam, napokon, juče dobio ključeve od stana. U pitanju je zgrada "Ruža". Nikakvo punomoćje advokatima nisu tražili da potpišem, samo sam dobio ključeve, zapisnik o primopredaji i formular koji treba da popunim ako imam primede. Rok za predaju tog formulara je 3 radna dana a rok u kome oni moraju da pošalju komisiju je 5 radnih dana potom.
Stanom sam generalno zadovoljan. Zidovi nisu krivi, na par mesta su isfušerisali sa krečenjem, ali ništa strašno. Pločice u kupatilu su OK, sanitarije takođe. Klizna vrata između kuhinje i trpezarije su lošeg kvaliteta i još plus su loše podešena, tako da ispadaju iz ležišta sa donje strane ako se jače cimnu. Vrata su sva OK, odaju utisak kvaliteta.
Ispod simsa prozora je prorez debljine prsta (kao što je neko već naveo ovde na forumu). Pokušao sam da proguram parče papira, ali ne prolazi napolje, što znači da prorez nije otvoren ka napolje.
Stan sam zatekao u izuzetno čistom stanju, prozori su se sijali kao da su tek oprani. Pogled na zapadnu stranu je predivan, naročito noću. Vidi se cela Gagarinova ulica, a Airport city blješti noću ljubičstom svetlošću.
Liftovi me oduševljavaju, nečujni su i brzi, za čas stižeš gore bez puno trzanja prilikom zaustavljanja. Sviđa mi se i to što su više duži nego široki, jer se u njih može ući i sa dečijim kolicima ili biciklom, što do sada nisam mogao ni da zamislim.
Klima je dvanaestica, marke Midea, što je prihvatljivo.
Dopada mi se i što oko zgrade nema parkinga, kao u istočnom delu naselja, već su tu dečije igralište i trim staza.
Sve u svemu, zadovoljan sam izborom (za sada). Sve je u granicama prosečnog. Nisam očekivao ekstra luksuz, pa se nisam ni razočarao.