Pa ne pišemo odavno pismene...bar većina.Anabela":10igec54 je napisao(la):Mislim da je tema za pismeni malo preteska nekim forumasima.
Dakle, naselje bi trebalo da cine ljudi koji zive u njemu.... ljudi.... a ne pogled na toplanu, buvljak ili autobusku stanicu. . .Iz stana, u kome zivim vec trideset godina , imam pogled na toplanu i zeleznicku prugu... i duva mi oko prozora, secam se i prokisnjavalo je nekad davno...dalo se popraviti... i opet sam odabralao isto...
Statisticki gledano , ocekujem da bi Belville trebao u narednih par godina, da ima mnogo vise mladih ljudi po kvadraturi bloka, nego u bilo kom drugom naselju u Beogradu...Meni je to bio najvazniji parametar u odabiru stana, bar u ovom trenutku ....
Svim svojim buducim komsijamam zelim srecno useljenje :kafa:
Без обзира. Као што рекох, из инкриминисаних разлога цео Нови Београд је надуван да буде елитан. Па сад, ако су Павиљони елитни, ако је крај код Фонтане елитан (за њега потписујем да није, знам какви су тамо станови, живео сам тамо), онда је и Белвил. Није то једино насеље на Новом Београду где ти дрндају возови под прозором, али то изгледа никоме не смета. Не волим ни ја што је тако, али је тако.relja":11405lob je napisao(la):Belvil nije elitno naselje, i to ne za što se nalazi na NBG, već zato što stanari gledaju ili na dimnjake toplane, ili na depo GSPa i prugu iza, ili na Buvljak. ili na nehigijensko naselje (naselja), ili na ex-teritoriju Ruske Federacije u žbunju....ili komšiji u prozor.
Бојим се да си управо ту погрешила. Надам се да нисам у праву.Anabela":11405lob je napisao(la):Statisticki gledano , ocekujem da bi Belville trebao u narednih par godina, da ima mnogo vise mladih ljudi po kvadraturi bloka, nego u bilo kom drugom naselju u Beogradu...Meni je to bio najvazniji parametar u odabiru stana, bar u ovom trenutku ....
Preskočio bih deo prepiske o elitizmu i složio se sa Anabelom da naselje čine ljudi koji žive u njemu. A da će biti puno mladih, uverio sam se i sam jer je npr. u mojoj firmi najstarija osoba koja je kupila stan u Belville-u ima 43 godine. Svi ostali su mlađi od nje. I ja sam jedan od njih. Veoma mi je teško da napustim centar grada u kome živim prilično dugo, ali životne prilike su takve i, kao što rekoh, posle višemesečne pretrage po beogradskom tržištu novogradnje jedino mi se Belville ukazao kao rešenje koje je u jednom spojilo sve životne potrebe i mogućnosti.Anabela":1qpv7bhr je napisao(la):Mislim da je tema za pismeni malo preteska nekim forumasima.
Dakle, naselje bi trebalo da cine ljudi koji zive u njemu.... ljudi.... a ne pogled na toplanu, buvljak ili autobusku stanicu. . .Iz stana, u kome zivim vec trideset godina , imam pogled na toplanu i zeleznicku prugu... i duva mi oko prozora, secam se i prokisnjavalo je nekad davno...dalo se popraviti... i opet sam odabralao isto...
Statisticki gledano , ocekujem da bi Belville trebao u narednih par godina, da ima mnogo vise mladih ljudi po kvadraturi bloka, nego u bilo kom drugom naselju u Beogradu...Meni je to bio najvazniji parametar u odabiru stana, bar u ovom trenutku ....
Svim svojim buducim komsijamam zelim srecno useljenje :kafa:
Hypo Group nema, odnosno skoro da nema ništa u Nemačkoj, ne znam odakle takva informacijasizif":1tsnis1y je napisao(la):Ја сам управо чуо супротно - да су им фирме-ћерке по Балкану бољи део компаније, а да су главни проблеми у Аустрији и Немачкој. Друго, Белвил је посао реда величине 200 милиона евра, од чега је продато већ 75 посто (са припадајућом зарадом), па нешто не верујем да је корпорација вредна више десетина милијарди евра упала у кризу због педесетак милиона.
Али ко ће га знати.
U Borcu, kada se zavrsi Prokop, metro, jos 2 mosta preko Dunava i izgradi 3. BeogradWile E. Coyote":2i1vbu7v je napisao(la):Где се то измешта гаража? :/