BOKI SMOKI
Advanced
Jel su poceli da se useljavaju ljudi u zgrade?Shmeksi aj stavi sliku sa GE koja je to povrsina.
Zidovi su od betona, gledao sam prosle nedelje, bio sam u stanu i video licno. Takodje potvrdio mi je i neki lik koji je bio tamo.Shifty":8de8p46x je napisao(la):Jaffa, kad se uselis, ocukaj malo zidove da vidimo od cega su, pa uslikaj. Javi ako ti bude trebala pomoc oko kacenja slika
Bojim se da od useljenja do nove godine, a mozda i kasnije nema nista. Insajderska informacija.panzer75":3aq2qpsr je napisao(la):Inace nezvanicna informacija je da ce najverovatnije useljenja biti pocetkom decembra....
Po ugovoru useljenje najkasnije do 31.12.2009. Posle toga placaju penale...vrachar":8l7mnhs9 je napisao(la):Bojim se da od useljenja do nove godine, a mozda i kasnije nema nista. Insajderska informacija.panzer75":8l7mnhs9 je napisao(la):Inace nezvanicna informacija je da ce najverovatnije useljenja biti pocetkom decembra....
Upravo tako, već je jednom odlagano useljenje sa oktobra na decembar. Inače, prvo će biti useljeni stanari koji NISU zaposleni u Hypo AA ili Delti.panzer75":1f27sq6y je napisao(la):Po ugovoru useljenje najkasnije do 31.12.2009. Posle toga placaju penale...
Ugovor kaze OD oktobra DO kraja decembra, tako da prakticno onda nije odlozeno.Vračar":3kc4fs8y je napisao(la):Upravo tako, već je jednom odlagano useljenje sa oktobra na decembar. Inače, prvo će biti useljeni stanari koji NISU zaposleni u Hypo AA ili Delti.panzer75":3kc4fs8y je napisao(la):Po ugovoru useljenje najkasnije do 31.12.2009. Posle toga placaju penale...
Ma mislio sam na stolariju, vise lici na hotel nego na stan ako se to gleda.Sve je nekako jeftino.Steva":1n7zi31f je napisao(la):^^ a tvoj stan je ko hotel sa 5 zvezdica?
Ja verujem da ce biti do 31.12. Ovih dana sam bio u stanu, parket je izlakiran, okreceno je, ocisceno, vrata zatvorena, ceo sprat sredjen... video sam neke zene u zgradi da ciste stanove i spratove, koliko sam skapirao sa ciscenjem su krenuli su od poslednjih spratova, a stigli su mislim do drugog. Tako da sve mi to daje nadu da ce stvarno biti do kraja godine ali definitivno ce se prvo useliti ona tri solitera, to je sigurno. Prodavac iz paviljona mi je rekao da bi neka dinamika podela kljuceva trebala da bude jedan ulaz dnevno. Eto, rekoh sta sam video svojim ocima i sta sam cuoJaffa":2gwcnula je napisao(la):Da li neko ima informaciju kada ce biti uselenje?