Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

Shifty":8de8p46x je napisao(la):
Jaffa, kad se uselis, ocukaj malo zidove da vidimo od cega su, pa uslikaj. Javi ako ti bude trebala pomoc oko kacenja slika ;)
Zidovi su od betona, gledao sam prosle nedelje, bio sam u stanu i video licno. Takodje potvrdio mi je i neki lik koji je bio tamo.

Inace nezvanicna informacija je da ce najverovatnije useljenja biti pocetkom decembra....
 
panzer75":3aq2qpsr je napisao(la):
Inace nezvanicna informacija je da ce najverovatnije useljenja biti pocetkom decembra....
Bojim se da od useljenja do nove godine, a mozda i kasnije nema nista. Insajderska informacija.
 
vrachar":8l7mnhs9 je napisao(la):
panzer75":8l7mnhs9 je napisao(la):
Inace nezvanicna informacija je da ce najverovatnije useljenja biti pocetkom decembra....
Bojim se da od useljenja do nove godine, a mozda i kasnije nema nista. Insajderska informacija.
Po ugovoru useljenje najkasnije do 31.12.2009. Posle toga placaju penale...
 
panzer75":1f27sq6y je napisao(la):
Po ugovoru useljenje najkasnije do 31.12.2009. Posle toga placaju penale...
Upravo tako, već je jednom odlagano useljenje sa oktobra na decembar. Inače, prvo će biti useljeni stanari koji NISU zaposleni u Hypo AA ili Delti. ;)
 
Ugovor je takav da ne placaju penale. Jedino mozes da ih tuzis u skladu sa Zakon o obligacionim odnosima iliti uzansama. Useljavace po ulazima, bez obzira da li radis u hypo ili delti ili ne.
 
^^
Meni na licu mesta rekoše baš tako, da su prvi na redu kupci koji nisu zaposleni u Hypo-u ili Delti, tj. koji su platili punu cenu.
 
Зна ли се колико је станова остало непродато? Видим, ових дана су баш кренули са агресивним рекламирањем.
 
Vračar":3kc4fs8y je napisao(la):
panzer75":3kc4fs8y je napisao(la):
Po ugovoru useljenje najkasnije do 31.12.2009. Posle toga placaju penale...
Upravo tako, već je jednom odlagano useljenje sa oktobra na decembar. Inače, prvo će biti useljeni stanari koji NISU zaposleni u Hypo AA ili Delti. ;)
Ugovor kaze OD oktobra DO kraja decembra, tako da prakticno onda nije odlozeno.
Mada onda moze da bude da svi krenu sa useljenjem 31.12 :D

Sad je krenulo potpisivanje aneksa ugovora, tako da sad sa tim pokusavaju da isprave onu brljotinu koju su napravili sa pogresnim PDV-om za garaze i parking mesta...ko ne potpise moze jos vise da odlozi useljenje ;)
 
p1010878g.jpg


p1010879v.jpg
 
evo juče sam video ugovor i nigde se ne pominje oktobar, piše useljenje do 31.12.2009, a kako mi je objasnio drugar iz Hypo banke nadali su se da će useliti stanare u oktobru ali je zapelo oko preuzimanja naselja od UB2009 i plaćanja štete koju su sportisti napravili.
 
Boki, ti kranovi koji se naiziru sa leve strane ne grade ništa već se nalaze na skladištu kranova i delova za njih. :cool:
 
odgovor na upit sa sajta.


Postovani,


zahvaljujemo sto ste nas kontaktirali povodom Vaseg interesovanja za kupovinu stana u nasem naselju,

cena kvadrata je jedinstvena za sve strukture i iznosi 1.950 EUR + PDV 8%,
osim za najveći stan u naselju od 120 kvm čija je cena 1.850 EUR + PDV 8 %.


Garsonjera i jednoiposobnih stanova, na žalost, nemamo vise na raspolaganju, a od raspoloživih struktura imamo:

- strukture jednosobnih stanova - 43 kvm i 45 kvm;
- dvosobnih od 65 kvm do 68 kvm
- trosobnih od 96 kvm do 120 kvm (u tom opsegu su i troiposobni i četvorosobni)

(spratnost i orijentacija zavisi od tipa stana)


Za jos dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.




Srdačan pozdrav,
 
Jaffa":2gwcnula je napisao(la):
Da li neko ima informaciju kada ce biti uselenje?
Ja verujem da ce biti do 31.12. Ovih dana sam bio u stanu, parket je izlakiran, okreceno je, ocisceno, vrata zatvorena, ceo sprat sredjen... video sam neke zene u zgradi da ciste stanove i spratove, koliko sam skapirao sa ciscenjem su krenuli su od poslednjih spratova, a stigli su mislim do drugog. Tako da sve mi to daje nadu da ce stvarno biti do kraja godine ali definitivno ce se prvo useliti ona tri solitera, to je sigurno. Prodavac iz paviljona mi je rekao da bi neka dinamika podela kljuceva trebala da bude jedan ulaz dnevno. Eto, rekoh sta sam video svojim ocima i sta sam cuo :)
 
„Белвил” спреман – почиње усељавање
Остало мање од 400 слободних станова – од једнособних до четворособних

Усељење у 1.400 досад распродатих станова у новобеоградском Блоку 67 – насељу „Белвил” почиње следеће недеље. Купци некретнина ће постепено, у складу са распоредом који је осмислио инвеститор фирма „Блок 67 асоушијејтс”, „освајати” неку од 12 стамбених и две пословне зграде како би до 31. децембра сви власници ушли у нове домове, а инвеститор тако испоштовао обавезу предвиђену уговором.

– То значи да ће купцима приликом примопредаје бити уручени кључеви, записник, неопходна документација и водич за усељење са корисним информацијама о одржавању, садржајима у окружењу и насељу – објашњава Милош Станојевић, директор продаје „Белвила”.

Власници станова и локала који још нису испланирали уређење ентеријера имаће прилику да намештај („Симпо”, „Форма идеале”, „Каре”...), белу технику, подне облоге, кухиње („Горење”), рачунарску опрему („Комтрејд”) набаве по приступачним ценама. „Делта ђенерали” омогућио им је и повластице за осигурање непокретности, поручују из „Блока 67 асоушијејтса”.

Пре него што први станар закорачи у комплекс који се простире на 13,7 хектара оплемењен зеленилом и трим стазом, инвеститор приводи радове крају. Хобловање и лакирање паркета, кречење и поправке оштећења углавном су завршени, а у току је чишћење објеката. Будући да се насеље најпре градило за смештај спортиста који су летос учествовали на Универзијади, инвеститор је био обавезан да после преузимања села од предузећа „Универзијада 2009” отклони све кварове, нашминка „Белвил” и у беспрекорном стању кључеве преда власницима. Оштећења која су остала после одласка спортиста подривала су нове сумње које су од почетка градње пратиле овај грађевински подухват. У старту оправдано јер је посао каснио осам месеци, али су вредни домаћи грађевинари надокнадили и пре рока село предали организатору студентских игара. По завршетку спортског такмичења у јавности су доведени у питање квалитет и функционалност комплекса. А недавно су на површину испливале спекулације да се равноправни акционари „Делта рил естејт” и „Хипо Алпе Адрија група” који су у пројекат уложили више од 230 милиона евра разводе. Све наводе „Блок 67 асоушијејтс” је одбацио као нетачне.

Инвеститор ће, када се станари уселе и укњиже некретнине, обезбедити посебан сервис који ће водити рачуна о чистоћи, зеленилу, јавним површинама, техничком одржавању пословних и стамбених објеката у овом кварту. За то ће, истиче Станојевић, бити задужене професионалне куће, а услуге ће пружати по приступачним ценама.

Истовремено са усељавањем наставља се продаја локала, станова, гаражних и паркинг места. Од 1. јула прошле године када је обелодањена цена 1.850 евра без пореза, затим њеног скока после четири месеца за 100 евра не укључујући ПДВ, у „Белвилу” је сада, тврди Станојевић, остало мање од 400 слободних станова – од једнособних до четворособних. Пројектом који је потписао архитекта Милутин Гец осим 260.000 квадратних метара у комплексу је предвиђена изградња основне школе, обданишта, поште, старачког дома...


Izvor: http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Belvil-spreman-pochinje-useljavanje.sr.html
 
Vrh