Wile E. Coyote
Advanced
Вероватно зато што су подстанари много више заштићени него овде, ал' да не о организацији државе и законима...
moderator-u, naidjos na stari file u kome su najavljivane prodajne cene zvanicno-nezvanicno , nije bilo 1300 vec 1200EUR/kvm...Igor":3vvhrd08 je napisao(la):Iskren da budem ja nisam video najavljenu cenu od 1300e po kvadratu za stan u belvilu i voleo bih da mi to neko pokaze ako je moguce kroz neki link ili citat sto verodostojniji.
Eh, a probaj da zamisliš u kom sam čudu bio tek ja. :shok:direktor":1lsplysj je napisao(la):Sta je sa 2000e sa porezom skocila cijena na 2106e nemogu da vjerujem :kafa:
Ovo je toliko bitno, i bilo bi mnogo dobro za ceo Bgd da krene da se uvodi na sto vise mesta, ali da bude vezano za vlasnistvo (da vazenje ne prestaje).nbumbic":272f57hj je napisao(la):Da napomenem da ko kupi stan ima ugovornu obavezu da plaća doprinos za održavanje naselja i zgrada što je po meni dobro, ali nažalost teško da će to ostati posle dve godine kada ističu ugovorne obaveze.
То је, нажалост, већ постала уобичајена појава... Раније се тераса, лођа и балкон бар рачунало 25, 50 или 75 % од површине, а сад пуном површином...nbumbic":94g7yv03 je napisao(la):pa se terasa isto računa i kao km stana, a terase baš i nisu funkcionale u većini stanova, tj. na njima ne može da stane mali sto i stolice oko njega.:notok:
Slažem se :kk: , ali problem u Belivile-u je što ta obaveza postoji [highlight]samo prve dve godine tj. do 31.12.2011[/highlight], a posle toga je na skupštinama stanara da regulišu dalje održavanje i doprinose. Inače koliko mi je rečeno [highlight]doprinos bi trebao da bude 0,3 do 0,4 EUR po kvadratu tj. od 30-40 EUR mesečno,za trosoban stan od 100km što je na godišnjem nivou od 360-480 Evra[/highlight], e sad to je iznos koji mnogi stanari neće želeti da daju.azbuki":2ozylsr4 je napisao(la):Ovo je toliko bitno, i bilo bi mnogo dobro za ceo Bgd da krene da se uvodi na sto vise mesta, ali da bude vezano za vlasnistvo (da vazenje ne prestaje).nbumbic":2ozylsr4 je napisao(la):Da napomenem da ko kupi stan ima ugovornu obavezu da plaća doprinos za održavanje naselja i zgrada što je po meni dobro, ali nažalost teško da će to ostati posle dve godine kada ističu ugovorne obaveze.
Ja bih rekao svest da na tome mogu da se uzmu lepe pare, no to su opet sitnice.. Nadam se da neće završiti kao YBC, no nešto mi se čini da hoće..nbumbic":1x4grs0a je napisao(la):Da budem precizniji način na koji je planirano održavanje naselja i dalje uređenje, a to je ono što u Beogradu nedostaje, svest da treba održavati zgradu
+Shifty":riu6xcx1 je napisao(la):Javi ako ti bude trebala pomoc oko kacenja slika
Ccc...Jaffa":riu6xcx1 je napisao(la):Meni kao mladoj osobi za pocetak i stvaranje porodice ovo je bilo dobro resenje.
Jaffa, ako procitas malo detaljnije ceo ovaj topic oko belvilla shvatices (ako to davno jos nisi shvatio) da mnogi ljudi (cast izuzecima) pricaju i pametuju cak i ako su samo povrsno informisani, mislim da je ovo problem nase nacije... eto zamisli cuda, moj komsija automehanicar se razume i u medicinu i savetuje pola nase zgradeJaffa":3keqy57r je napisao(la):Jelo 011 pa ti nemoj da kupis. Verovatno bi za 1000e imala mnogo bolju lokaciju i kvalitetniju gradnju, posto za ovo ne bih dala. Nadji mi na NBG stan nov, da ne razmisljam da li je legalan, da ne moram da ulozim na njegovo renoviranje, da kada udjem u ulaz ne smrdi i da je oronulo, da nije iznad 5 sprata i da je kvadrat 1850e. Cekam povracaj PDV-a. Toliko o tih tvojih 1000 e . Da ti treba stan, i da ti daju po 1000e ne verujem da ga ne bih kupila, nego bi isla na Vidikovac zbog kao bolje gradnje. Ako ne bi ok postujem tvoje misljene. Meni kao mladoj osobi za pocetak i stvaranje porodice ovo je bilo dobro resenje.