pinokio
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.01.2014.
- Pohvaljen
- 308
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443393#p443393:2vitk78k je napisao(la):direktor » 30 Mar 2017 21:50[/url]":2vitk78k]Ko je odnosno sta aktiviralo alarm uopste
Ne znam, jer kao sto se vidi na slici koju je dostavio First Facility, prikazane su greske 81 i 82 a ne poslednje dve 83 i 84 (u cusku gore desno pise ukupan broj gresaka).
Inace taj rucni javljac u zgradi Suncokret A je mnogo puta okinuo alarm i bice zamenjen ovih dana ali je tu uvek rezultiralo aktiviranjem PP zastite ulaza a ne garaze.
Sto se tice radnika Sekuritasa koji bi trebao da bude tu po specifikaciji iz krovnog ugovora koji imaju Djurdjevak A i Djurdjevak B, on je u tom trenutku bio isped zgrade Djrudjevak i terao automobile parkirane na trotoaru i nije ima pojma sta se desava.
Mimoza B formalno je raskinula ugovor sa FF ali oni to NECE da prihvate vec mesec dana, nego se sklanjaju i ne odgovaraju na taj dopis o raskidu svo ovo vreme. Taj FF je jedna vrlo cudna druzina.
Kada smo vec kod raskida ugovora, paralelno sa recenim, FF je ponudio raskid ugovora svim 6 skupstinama sa parcela 2,3 i 4 (od 14) i dve su to vec prihvatile a jedna nije odgovorila nista. Za preostale tri ne znam u kakvom su statusu posto ni jedna nije do danas usvojila bilo kakvu odluku na tu temu sem nekih pravno bezvrednih izjava njihovih predsednika.
Rok za izjasnjavanje istice danas, pa cemo u ponedeljak valjda vise znati hoce li FF konacno da napusti sve tri parcele ili ne.
Nikome nije vise jasno koji su motivi FF da operise sa tri skupstine na tri parcele?!
Ovde je i predsednik skupstine Djurdjevak B i znam da ovo cita pa neka on prozbori koju rec o tome. Sve to zalazi u domen magije o cemu je ne znam mnogo.