[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=449976#p449976:2oj9m49a je napisao(la):
Belvilenjak » 06 May 2017 10:31 pm[/url]":2oj9m49a]U zadnje tri godine od kad stanujem u Belvilu, nakupilo se dosta utisaka o bloku. Uglavnom negativnih, na žalost...
Delimično je za to kriv i način na koji je blok projektovan. Pre svega mislim na to što se ulazna vrata u stanove najčešće osno gađaju. Ja više ne mogu da trpim buku ispred mojih vrata. Komšinica preko puta se ponaša krejnje bezobrazno i bahato. Lupa svojim vratima kao manijak, telerfonira ispred vrata, nakašljava se, dovikuje sa sa gostima, lupa štikletinama kao petarde da baca itd... "Gospođa" mora da stavi do znanja celom spratu da se dovukla kući. Pokušao sam još prošle godine da joj skrenem pažnju na njeno užasno ponašanje na jedan duhovit i pomalo sarkastičan način. Nisam u tome uspeo i mislim se sad ponaša još gore. Mada koliko vidim, ni ostale komšije na mom spratu nisu ništa bolje, uz možda 1 ili 2 izuzetka. Ja razumem da nije realno a ni potrebno da bude mrtva tišina 24/7 u zgradi koja ima 70+ stanova, ali ovo baš prevazilazi svaku meru... Već nekoliko meseci u nazad, moram da zatvaram sva sobna vrata u stanu, kako bih se barem do neke mere izolovao od buke naročito u noćnim satima. Imam neki utisak da i dotična "gospođa" prati ovaj forum... Tako da mogu komotno da kažem da znam sve o njoj, i znam i da je stan uzela na kredit. Možda se zato tako siledžijski i ponaša. Zato što zna da postoji šansa da ne otplati stan u celosti. Čitao sam ranije o slučajevima, u kojima ljudi upropaste nekretninu kad dođe vreme za prebijanje duga... Kako god. Mene recimo, uopšte nije briga. Za godinu-dve će biti bolja ponuda novih stanova, pa ja odoh. Što ranije to bolje. Ništa me u ovom stanu ili bloku specijalno ne vezuje. Baš suprotno. Svaka sitnica me nervira... Od loših iskustava pri razgledanju i "odabiru" stana a potom i sa majstorima, preko primitivizma sa komšilukom, do nerealnih računa za održavanje... I tako...