Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

A iz moje prakse desavanja najgore je kada istresu tubu super lepka u bravu ili zaliju preko dugmica.
 
U naselju haos za parking. Pauk juce nosi vozila a danas verovatno ne rade. Nekad ne razumem ni same vozace gde su sve spremni parkirati.
 
arado":2o9wx8i9 je napisao(la):
U naselju haos za parking. Pauk juce nosi vozila a danas verovatno ne rade. Nekad ne razumem ni same vozace gde su sve spremni parkirati.



Preblago je to tako formulisati. Čitav naš blok su jednostavno PREGAZILI. Sve ono protiv čega smo bili toliko se dogodilo. SVI TROTOARI krcati, slamka nema gde da padne. STRAŠNO. Good by Belvil. Dobar dan još jedan raspadnuti novobeogradski blok. Nikoga, pa ni naše čuvene firme koje nas održavaju, nije više briga. Ko je kriv za ONO sinoć i preksinoć? Nema se dovoljno betonskih kanti???? Jer, ispred Lavine, gde stoje nije bilo automobila.

Koliko još treba da se devastira, pre nego nabave još betonskih kanti i jednostavno spreče divljake sa krntijama da nam uništavaju vlasništvo?
 
A sto setice Delta Citya, totalno su nekorektni. Mi njima "ustupamo" parking a oni zatvore preko noci parking sve do 10h ujutro. Treba da strajkujemo blokiranjem prilaza ka DC :)

Jedina dobra stvar je u tome sto nam raste cena parking mesta :)
 
Tu dobru stvar ćemo videti kada još ovog proleća osvanu belvilski trotoari u obliku gomile razbacanog kamenja.

U jednom momentu se činilo da je napravljen čep i da su sva vozila stala i da će ti divljaci da izađu i počnu da se fizički razračunavaju. Oooo, jako se nadam da ću imati prilike da uživam u pogledu na opštu tuču uz upotrebu bezbol palica, a nemam ništa protiv i ozbiljnijih sredstava. st*** vozačka. :notok:
 
Надам се да се Стенџлав неће љутити што сам његову поруку из теме "Бахато паркирање,.." копирао и поставио овде, пошто су ове четири слике баш из Белвила

dr strangelove":17y4hae1 je napisao(la):
Dnevna doza idiota za danas:

img20141228143710.jpg

img20141228144004.jpg

img20141228150259.jpg

img20141228150312.jpg
 
neminovno će se ovo dešavati SVAKI PUT kada bude 'šoping najt' i uvek pred novu godinu.
Inače sve 300m dalje, u Đorđa Stanojevića ka Rajfajzen banci, mesta koliko hoćeš.
 
Dešavaće se svaki put dok ne postave fizičke prepreke. Zvao sam pauka ali rekli da vikendom imaju samo jedno vozilo, koje uglavnom služi da raščišćava saobraćajke.

Dok sam fotkao vozila, jedan od vozača je došao pa sam mu skrenuo pažnju da se parkirao na rampu za invalide, na šta mi je on odgovorio: "izvini brate, ja sam sa sela" :roll:
 
U trotoarima postoje rupe za prepreke pošto je tokom izgradnje celo naselje već bilo ograđeno... Nažalost neće se to rešiti dok se na nivou naselja ne dogovori da se plati dodatno i ogradi celo naselje. Ipak je to investicija. Ne postoje nikakve zakonske prepreke da se trotoari ograde. Pauk nema šanse da odnese sve te automobile. Čudi me da nisu makar one trake razvukli što obično rade tokom raznih događaja u DC-u...

Dodatno opažanje: noću je garaža DC-a 20% popunjena... Stanari većinom nisu kupovali parking mesta, a posle im je svako drugi kriv što nema mesta za parking. Mesta ima više nego dovoljno - iza rampi...

Jedino pravo rešenje je da se trotoari zaštite preprekama; uvede Parking servis zona u celom naselju, a stanari, koji nisu, kupe/iznajme parking mesta ili neka plaćaju mesečnu pretplatu Parking servisu
 
Неки дан су на аутима који су провели ноћ у Делта ситију освануло упозорење да због противпожарне безбједности аута не могу да се остављају у ДЦ и да ће убудуће бити ангажован паук.
 
Ovim je objavljen rat DC :) .
Treba da se organizujemo u gerilske formacije i krenemo u obracun sa bahatim nasilnicima. Naravno, voditi racuna da iznos upozorenja ne prelazi 15k dinara. U to ulaze brisaci, retrovizori, gume. Kljuc je cudo sta sve moze uraditi sa farbom.
Naravno, salim se ali ja prosto polazim od sebe. Nikad se nigde ne bih parkirao na travnjak ili zatvorio pesacku stazu i onda mirno otisao u shoping.
 
E bukvalno.....ove slike gore nisu pravo stanje, to je slikano nekom drugom prilikom, jer vozila su razređena, ima lufta između njih.....neee, ovde su bukvalno u redu, uz minimalni razmak, pokrili SVE TROTOARE u belvilu. Pošla sam do zgrade Jorgovan, i IŠLA SAM SAOBRAĆAJNICOM, trudeći se da izbegnem automobile. Prolazim pored trotoara koji su moja pešačka staza, i pored krntija na njima, i hodam, ja pešak, po ulici sa automobilima u pokretu. Koliko ludo još može biti? A ti koji su zauzeli naše trotoare šopinguju ladno u DC. Došli ljudi da izvedu malo bebe u provod, valjda na čist vazduh ili kulturno da se uzdižu od malena, i da nešto pazare usput. I mi plaćamo održavanje da brine.....i godinama nas zavlače i ne stavljaju prepreke iako smo svi za to.
 
...bebe u provod, Valjda na cist vazduh... ???

:lool: :lool: :lool: :laugh:

Sestro bas si prsla koliko su te iznervirali, zar ne? :lol:
 
micoboj":172s9mle je napisao(la):
Неки дан су на аутима који су провели ноћ у Делта ситију освануло упозорење да због противпожарне безбједности аута не могу да се остављају у ДЦ и да ће убудуће бити ангажован паук.
To je pretnja praznom puškom. Auti su legalno parkirani. Oni mogu samo da tuže vlasnike da uklone auto. Ako bi doveli šlep koji bi uklonio vozila bez naloga to bi moglo da se računa u krađu.
 
Jesi li siguran Milisave?
Mislim da je garaza Delta sitija njihovo privatno (korporativno) vlasnistvo, te bi bilo logicno da mogu da stite svoju imovinu (u ovom slucaju prostor)?
 
da. kao što nikog ne smeš da izbaciš iz svog stana iako je tvoj stan.
 
Како онда Паркинг сервис уопште ради? Дижу са јавне површине, а не могу дигнути са површине у нечијем власништву!?
Постоји и упозорење да је паркинг само за купце Делта ситија што значи да нема паркирања ван радног времена.
 
Parking servis radi po nalogu. Nalog izdaje saobraćajna policija za kolovoz i trotoare. Za zelene površine nalog daje komunalna inspekcija.

@laki72

Tako je. Imaš profesionalne podstanare koji kad se ubace u neki stan ne izlaze dok ih sudski ne izbaciš. A to može da potraje.

A kako je bilo nekada pogledaj vruć vetar kad se šurda ubaci u tuđ stan.
 
pa nista, u tom slucaju mogu kao sto bi i vlasnik stana pribegao `nocnoj akciji...
unajme privatne slep sluzbe i izbace sva vozila iz garaze na saobracajnicu.
na bahatost - bahato... Mada ja nisam za takva resenja, ali nekada su izgleda neminovnost...
 
Ja nešto razmišljam. Pošto sam od MUP-a dobio odgovor da MUP nema odgovornost za parkiranje u tržnim centrima i da je na tržnom centru da se stara o tome, onda zaključujem da tržni centar ima pravo da zove privatnu šlep službu i odnese vozilo. Samo ne znam gde bi ga odneli.
 
Milislave sto se tice postanara to vazi samo ako potpises ugovor o namjmu stana onda postanari imaju drzavinu i onda ide petljanija , nepotpises ugovr sa postanarima , kad neplate dodjes izbacis
Sto se tice delte njima treba pozvati malo inspekcija , kako i zasto su jedan nivo garaze pretvorili , u neku igraonicu sta li
A belvilovci bi mogli da se isprse za elitno naselje kupe cjevi na veliko u jeep komercu su 6 m cijevi [precnik kao stubic crno zuti ] kosta oko 4000 din sto je 6 stubica razmak izmedju stubica 1,40 pa racunajte onda se isprsite
 
Evo napravili su neformalni parking na zelenoj površini u ulici Đorđa Stanojevića... Prijavio sam komunalnoj, ne košta vas ništa da i vi pozovete i ostavite makar anonimnu prijavu. U pitanju je zelena površina koju održava Zelenilo i koja je bila u dobrom stanju...


IMG_3361.jpg


IMG_3360.jpg


Komšije, prijavite komunalnoj, da bi poslali patrolu da im zakači makar ove mandatne kazne od 5000 dinara, pošto "Zeleni pauk" radi tek od ponedeljka?!
 
Vrh