Zar je bitno koja je zgrada najbolja u Belvilu, sada kad je sve rasprodato? Više nema izbora... Ja mislim da je najbolja pozicija zgrade Jorgovan, južna strana ka Delta City-u od 10. do 12. sprata... Imaju lepo zastakljenu terasu i nizak parapet, otvoren pogled i odlićnu osunčanost. Ako govorimo o tipu stana 2C, u ovaj opis ulazi samo 12 stanova na toj strani zgrade i svi su odavno rasprodati... Već sredinom 2010. kada sam se ja tek raspitivao, svi ti stanovi su već bili navodno rezervisani. Pošto sam u međuvremenu izgubio i tračak poverenja u ekipu iz Prodajnog paviljona, čisto sumnjam da je to tada zaista tako i bilo. Sada kao imaju samo još jedan dvosobni u ponudi u Šeboju na 13. spratu, a ostali tipa 2C su rasprodati. Mogu da potpišem da čuvaju iz samo njima poznatih razloga još 3 ili 4 dvosobna, možda u nadi da će dobiti neku njihovu zacrtanu sumu...
Mada ni ti stanovi u Jorgovanu nisu potpuno idealni. Recimo, nisam siguran da bi se svima dopao pogled na krov Delta City-a i njegov glomazan gabarit koji vizuelno dodaje bar još jedan sprat ili dva u skraćenju, kada se gleda odozgo. Tu je i problem prometne ulice i ulaska u DC parking, drugim rečima buka, izduvni gasovi itd...