Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

evo mnogobrojnim fanovima razonode :kafa:
http://belville.sw4i.com
Ima li ko iz Delte da je rezervisao stan da podeli iskustva?
Zanima me koliko je interesovanje zaposlenika?
 
Pamtim nastavnicu geografije iz osnovne skole sa imenom MIMOZA!!!
Kako je luda imam osecaj da ce da proda stan u 70a i da kupi u zgradi imenjakinji!!! :lol::lol:
 
Ali...Airport City je prvi nazvao zgrade po cvetju :p

(mada ih svi i dalje zovu 1100 do 1600 kao i pre, jer ovo je malo bez veze)
 
Nekoliko kratkih informacija....

rezervisanje stanova vec uveliko traje od 26.maja. Za sada su to samo zaposleni Hipo grupe i Delte... postoji veliko interesovanje medju zaposlenima ovih institucija... 16 juna trebalo bi da pocne sa radom i prezentacioni panison... a uskoro i verovatno prodaja za ostale gradjane...

:cool:
 
pa bila je prica da ce nesto ostati.... ali isto tako prica da je ogromno interesovanje... sta ce biti za jedno mesec dana ce se znati.... :rolleyes:
 
Ambassador":3r20u7ds je napisao(la):
Vlada Kalif":3r20u7ds je napisao(la):
To je svojevremeno i JAT imao, ne znam kako stvari sada stoje.
:nono: st***, mrzim, zaposleni u JAT-u i članovi njihove porodice lete za 10% cene karte... :shok:
Hoću i ja da mi radi neko u JAT-u! :rant:
I dalje postoji, skoro sam leteo za Dubai za 6K RSD :kafa:

Osim zaposlenih u Delti, i zaposleni u Hypo banci imaju (su imali? ne znam dokle traje) mogućnost da kupe po ceni od 1750 eura/m2 + PDV (koji nije 18%, već 8%, kome je prvi stan ne plaća PDV).

edit1: please, nije JAT, nego Jat.

edit2: ne čitam do kraja, neko je već rekao za Hypo.
 
Pozdrav svima!

Shto se tice prodaje stanova za zaposlene u Delta i Hypo grupi, zavrseno je prijavljivanje i razgovori/rezervacije stanova su pri kraju.

Posto sam zaposlen u jednoj od ove dve institucije, iskoristio sam, mogu slobodno reci, odlicnu ponudu.

Da tacno je da je cena kvadratnog metra 1750 eur bez PDV-a. Koliko sam ja nacuo cena za zainteresovane kupce koji nisu zaposleni u ove dve kompanije, bice negde oko 2.100 / 2.200 eur. Stanovi ce biti useljivi u semtembru 2009. god.
 
Fenomenalno Johnny, zavidim ti, jedva cekam da platim fenomenalnih 2200 po kvm i da zivim u tom fenomenalnom naselju. Mada sam ja siguran da je navala zaposlenih u pomenutim institucijama bila fenomenalna i da se nama takva fenomenalna prilika nece pruziti.
Jesi u Mimozi, za nju bih platio i vise ako budem mogao da imam fenomenalan komsiluk ;)
 
I, kolika je cena na kraju? Jel neko isao u onaj prodajni paviljon? Da li ima svih struktura ili su zaposleni pokupovali sve one manje kvadrature?
 
nema ničeg više što je manje od dvosobnog, a i njih ima ... onako...
 
bellpr3.jpg
 
Prema mojim informacijama ogromna većina stanova je prodata (barem ono sto je nešto vredelo) a preostali škartovi (uglavnom stanovi u prizemlju, potkrovlju...) biće prodavani po 1950e izuzev ukoliko ne bude formirana i četvrta cena (pocetna za deltine radnike je inače bila1700e plus mogucnost izbora i ostale pogodnosti). To znaci da bi za takav stan trebalo izdvojiti oko 140000e i prosečna rata od oko 850e. Toliko o pričama i obećanjima o stanovima za mlade,transparentnosti, jedinstvenoj ceni, ugledu kompanije...
Izvesno je da se sada konačno može očekivati smirivanje tržišta i pad cena nekretnina za čiji je rast u proteklih par godina svakako najodgovornija delta,hypo i blok67 ass.(objavljivanje fingiranih oglasa, naručenih intervjua i razne druge šibicarske metode) ali je isto tako izvesno da preostalu trećinu stanova delta neće prodati godinama (izuzev ako ne snize cene) a stanari iz susedne favele mogli bi u toj priči da prođu i najbolje.
 
Ne mogu a da ne ukazem na jednu i najbitniju cinjenicu a to je da je Belville privatno vlasnistvo i da je njihovo pravo kada ce i po kojim cenama prodavati stanove. Pre svega nije tacno da je prodata vecina stanova i da nece biti za ostatak prodaje, to je totalna dezinformacija. Blok 67 asocijacija nije grad da dodeljuje stanove i da daje po cenama od 700eur za studente i sl kategorije niti je to ikada neko najavio. Najavljena je neka trzisna cena koja ce po meni biti ok za ono sto nudi. Sa druge strane normalno je da ce firma da da povlasceni polozaj u ogranicenoj meri svojim radnicima, mada ni oni nisu dobili dzabe stanove nego ce ih platiti sasvim pristojno.
Jedinu ali jedinu zamerku imam prema tome sto se prodajni paviljon zavrsava malo kasnije od najavljenog ali pazi mi govorimo o prodajnom paviljonu gde to imas u Srbiji.

Previse hejta sa jako malo osnova a ovo o placenim intervjuima necu ni da komentarisem jel je ispod svakog nivoa
 
Meni je nekako prosto simptomaticno kako se vecina korisnika, koja je u ovoj temi postovala neke insajderske informacije o ceni kvadrata i prodaji, registrovala istog dana kad je to postovala i to im je manje vise i jedini post na forumu.

teorija zavere??? ;)
 
^^ Nije to problem jel forum treba da se siri i da ima sto vecu razmenu misljenja cak sta vise nadam se i odgovoru i sto da ne razlicitom stavu ali da vidimo sta se od konkretnih informacija krije iza svih izjava. Problem je u argumentima koji u ovom slucaju makar po mom misljenju nisu na mestu i to je sve.
 
Igor":2khwkfyl je napisao(la):
^^ Nije to problem jel forum treba da se siri i da ima sto vecu razmenu misljenja cak sta vise nadam se i odgovoru i sto da ne razlicitom stavu ali da vidimo sta se od konkretnih informacija krije iza svih izjava. Problem je u argumentima koji u ovom slucaju makar po mom misljenju nisu na mestu i to je sve.
na to sam i mislio :kafa:
 
Nije sporno privatno vlasnštvo vec odnos prema kupcima i gomila laži izrecenih u izjavama direktora blok67 kojima su navlacili potencijalne kupce dok su cene nekretnina rasle (to jeste moguce samo u odsustvu tržišne konkurencije i nije uobicajeno poslovanje za ozbiljne firme). Gradsko gradevinsko zemljište jeste ograniceni resurs (kao i radiodifuzne frekvencije) i tu nema prostora samovolji ali to je odgovornost celnika grada a ne investitora. Sve i
 
Drago mi je da si se javio na forumu i da si odgovorio smatram da je to skroz demokratski i da tome sluzi forum. Vidim da si spomenuo izjave direktora blok67 Asocijacije.

"Prema rečima gospodina Mihajlovića, početak prodaje pratiće i velika medijska kampanja u elektronskom i štampanom obliku, a zainteresovani će moći da obiđu stanove u paviljonu bloka 67 od marta i time se uvere u kvalitet. U paviljonu će se nalaziti modeli budućih stanova gde će kupci uživo moći da pogledaju izgled stanova u ponudi. Za prodaju će biti zadužena Delta, a Hypo Alpe Adria će nuditi razne modele finansiranja. Cene stanova, uprkos visokom kvalitetu novogradnje, neće odskakati od cena u direktnom okruženju"

Ovo je njegova izjava data Beobuildu 13 dec. 2007 http://www.beobuild.net/read.php/181.html gde se nigde ne spominje cena tj sama cifra niti socijalna kategorija i vrlo jasno istice cena u okruzenju. Jedina razlika je u tome sto paviljon nije otvoren u martu ili krajem marta nego se otvara sada a stvar je vise tehnicke prirode sto je uostalom i moja najveca zamerka ako uposte i ima mesta i za tako nesto jel je to iskorak u svakom slucaju za nase trziste. A za cene u okruzenju nije siguran sam kriva ni delta ni hypo, ni bilo koja od tih vecih firmi nego mali kriminalni "preduzimaci" koji pumpaju cene po gradu i grade stihijski, obidji malo Vracar recimo da vidis ponudu, kvalitet a tek cenu. Prica o cekanju da bi nesto prodali je bez osnova jel su prodaju u tom periodu najavili jos u decembru pa i nesto mozda ranije.
 
dragan 14.april":24tnpi66 je napisao(la):
Ajd da i ja malo tračarim oko moguće cene : 'čuo' sam iz 'proverenog' izvora
da je regresirana cena ( koja se nudi izvođačima radova) za garsonjeru 1.750€/kvm.

To je otprilike koliko sam i predviđao : 1.800 - 2.000€/kvm.
Još pre više od dva meseca sam napisao ovaj post - sa budućom cenom, a

kako će vlasnik da prode, to je njegova poslovna odluka - kao kad neko prodaje stan.
 
Vrh