Komsa":31x2tws8 je napisao(la):Nikola011 Sve je ok... Ti si jos i najracionalni i najkonstruktivniji ispao sa svojim komentarima... Prosto nov sam FORUMAS pa sam mozda u pogresnoj rubrici napisao komentar-odgovor... Gnev se odnosio na prozivku " ja sam marketing institucija" pocelo od "bog-a!? Kako covek rece mozda i Bogdana ili bogdana!?...Mislim da je red i vreme da prestanemo sa nepotrebnim komentarima i okrenemo se cinjenicama. Voleo bi da me ljude prihvate kao pravog vlasnika " Komsu " koji komentarise iz svoje perspektive a ne kao nekoga ko radi za Belvile . Prosto mi je drago da ovaj forum postoji i sto se diskutuje na temu Belvila....Ipak sam ulozio kapital u to naselje i prosto interesantno mi je da vidim sta ljudi misle i pricaju ( dobro i lose ). Verujem da su ljudi u pravu kada kazu da pojedinci nisu dobro prosli koji su kupovali po 2000eura m2 srecom nisam jedan od njih. Imam predlog za novu temu koja me itekako interesuje nadam sa da ce biti prihvacena: " Odnos ljudi u samom naselju; dali iko poznaje svog komsiju tipa " Srbija i nasa kultura - Komsha uvek dobar prijatelj "... Ovo pitanje se najvise odnosi na ljude koji su vlasnici i zive u naselju ili izdaju stan vec duze vreme. Zasto ovo pitam " Hmmm" stekao sam utisak da je Belvil etiketiran od nekih ljudi kao neki " snobovski kraj " sa cime se uopste neslazem... Prosto dali ljudi komuniciraju ili druze sa komsijom kao bilo gde drugde u Bg? Kapiram da je naselje relativno mlado itd... Ukratko ima li Belvil dusu? Isuvise kratko vremena provodim u BG tako da nisam imao priliku da osetim.
nikola011":3mkgswpx je napisao(la):nikola011":3mkgswpx je napisao(la):Ovo sto sam naveo kao primer ljude koji su kupili Belville za 2.000+PDV radi izdavanja su mali primer globalnog urusavanja sistema svetske ekonomije. Neko ko je kupio lux stan trebalo je da uzima oko 6.000 evra godisnje, a stan da mu vredi bar 3% vise za 3 godine i bio bi na duplom dobitku. Ali to se nije desilo. Stan je do 2008. godine bio najbolja i najsigurnija investicija na svetu. U poslednje 4 godine najbolja investicija su bile visoke kamate kod banaka, pitanje je dokle ce i to potrajati.
Evo RTS je dao slicnu pricu kao sto sam i ja pokusao da objasnim. Iako je kriza, postoje neki ljudi sa puno novca, ali nekretnine vise ne kupuju. U poslednje dve godine nekretnine se u Beogradu skoro uopste ne kupuju, ali je zato stednja u bankama povecana za 3.000.000.000 evra!
Nekretnina prvi put od drugog svetkog rata nije dobra investicija.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... Janje.html
Komsa":3rqg0zkm je napisao(la):... Voleo bi da me ljude prihvate kao pravog vlasnika " Komsu " koji komentarise iz svoje perspektive a ne kao nekoga ko radi za Belvile .
Пантограф":xkmaspyl je napisao(la):Јао, Никола, не знам. Кад видим да је у "Вест 65" са ОНАКВИМ ценама скоро изникла прва зграда, помислим да се ипак неки станови продају. Мислим, не могу да поверујем да су продали иједан, а очигледно јесу, чим не престају да зидају... Па богатство које "Неимар В" тражи за станове на Бежанијској коси (скоро 2.000 евра квадрат, јбт?!), па "Напредово" драње за зграду код Царине... Изгледа да неко купује - ја бих први волео да није тако, да би цене падале, али ми се нешто чини супротно.
Ma to su gluposti iskompleksiranih jadnika... I ja zivim u Belvilu i stvarno uzivam a nemam nikakve veze sa Deltom. A i oni koji rade u Delti i koje poznajem (a i one koje ne poznajem) su nase drage komsije koje ne bi menjala uopste.Jaffa":1iit5no9 je napisao(la):Evo ja zivim u Belvillu i prezadovoljna sam, jel to znaci da sam i ja iz Delte?
calcio":1n6j85gd je napisao(la):Da li se neko seća koliko su prodavali one stanove tipa 1, od 45/46 kvadrata koje su pregrađivali gratis i davali još parking mesto ispred zgrade?
Sister":ep9hr3b7 je napisao(la):Nece ti u ove male pregradjene, malo je to za njih...Videcemo sta ce biti. Ako treba da biram skola ili Djilas, onda skola.