pinokio
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.01.2014.
- Pohvaljen
- 308
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=396385#p396385:2y9aa7na je napisao(la):Sister » Fri Jul 08, 2016 7:12 am[/url]":2y9aa7na]Zašto, sada kada ste uspeli da motivišete određeni broj ljudi za svoju opciju, zašto ODBIJATE SVAKU SARADNJU SA FF, koji je naš izbor? Rečeno mi je u ff da odbijate svaku saradnju i na svakom koraku pokušavate da im otežate posao. Nas 9 ulaza je glasalo za njih! S kojim pravom ih sprečavate da rade svoj posao koji smo ugovorili s njima?
Molim te da me pazljivo saslusas posto ne zaelim da ulazim u rasprave sa tobom i to sam ti vec napisao poslednji put pre nekoliko dana.
Istina je da sa majstorom iz FF, tvojim predesednikom skupstine, pa i svim ljudima iz FF ja imam izuzetno korektne odnose. Mi svi razgovramo jedini sa drugima na Vi, pricamo telefonom skoro svakodnevno, dopisujemo se redovno i ukupno imamo sasvim pristojen odnose. Niti oni vredjaju mene, niti ja njih. Usudjujem se reci da nema cak ni animoziteta prema njima sa moje strane.
Oni rade to sto rade i ja ih razumem iako se sa njima sustinski ne slazem.
Drugo, niti ja niti bilo ko na parceli 3 a nas je 5 skupstina ne odbija saradnju sa FF. Ne, da mi je pozanto.
Trece, ja nemam mandat da samovoljno dozvolim da se imovina koja pripada clanovima moje skuptine odrzava, uredjuje i menja bez njihove ekslicitne saglasosti. Ta saglasnost se artikulise putem odluke skupstine koja se potom pretoci u neki formalini ugovor sa firmom XY. Mi taj ugovor sa FF nemamo.
Cetvrto, niti ja, kao ni bilo ko drugi bez dogovora svih 500 vlasnika nekretnina na parceli 3 nema pravo da vrsi podelu imovine. Da li je to sijalica ili travanjak ili PP sistem, potpuno je svejedno.
Peto, cim budemo u mogucnosti da obezvedimo normalno funkcionisanje mog ulaza, dakle cim se izvrsi primopredaja podataka i sistema ja sam spreman da ucinim svaki razuman napor da se sitacija sredi. Morate da razumete da ja ne znam ni o cemu da se dogvorim kada novi pruzaoci usluga ne mogu da pocnu da rade jer, recimo, nemamo podatke jer ih FF ne dostavlja vec 15 dana. Sitacija sa primopredajom tehnickih sistema nije ni pocela iz istih razloga.
Sesto, nakon 17 meseci neprekidne akcije, FF je uspeo da zakljuci samo jedan ugovor i to sa vama. To je ok, vas izbor. Ali da li vi zaista ocekujete da mi zarad dobrih odnosa ucnimo isto?
Da vas podsetim mi kao skupstina Suncokret B, smo sacinili ugovor koji se zove Sporazum na parceli, napravili tender, dobili ponude, napisali nove ugovore za sve pruzaoce usluga, spremili dokumantaciju za formiranje skupstine garaze i jos mnogo toga, vodili smo javne rasprave u svokom koraku mesecima i sve to stavil citavom naselju na koristenje bez ikakve nadoknade.
Ja za taj posao ne trazim ni kompenzaciju, cak ni hvala od svih komsija, ali ne ocekujem ni pretnje, vredjanje i urlanje.
Ako zelite da sve to koristite izvolite, ako zelite da budem kooperativan zarad bolje zivota u naselju ja sam tu ali ako ocekujte da krsim zakon, zavodim moje komsije, obecavam nesto sto ne mogu da ispunim ili da okrecem glavu kada neko od komsija radi isto to, onda moram da vam kazem da to necu moci dsa ucinim.
U ovoj sitacijii nisam ja problem jer ja nemam kud. Meni su ruke vezane zakonima i odlukama i nadam se da to razmete.
Stoga, ja vas najljubaznije molim da pred svoju skupstinu, ne ovde, iznesete plan daljeg rada i saradnje i sa tim planom nam se obratite.
U najoboljoj veri da ce vas napisano iznad otrezniti.