Pre dva meseca sam pogledao jedan dvosobni stan u zgradi Zumbul. Jedanaesti sprat, okrenut ka GSP garazi... Ima odlican pogled, mada skoro nikakvu osuncanost. Prodaje se namesten, ali sto se mene tice ja bih sve to izbacio. Od fiksnih elemenata u stanu ima samo kuhinju, a i ona je losa i sklepana. I nju bih takodje izbacio. Koliko vidim, vlasnicima je sve jedno da li ga prodaju opremljenog ili ne, sto je ovde cest slucaj i unosi samo dodatne probleme... U medjuvremenu smo imali jos jedan susret i nista konkretno se nismo dogovorili. Imajuci sve ovo u vidu, sta vi mislite? Koliko je realna cena od 110000 evra za ovaj stan? Ako se uporedi sa cenom za slican, tada novi stan, koji sam gledao 2010. u Jorgovanu, a koji je u tom trenutku kostao 136000 evra, ovaj deluje mnogo povoljnije, ali ipak iz danasnje perspektive ni 110000 nije tako malo za ono sto se dobija. Narocito ako se uzme u obzir da bi za solidno opremenje stana trebalo jos oko 15000 evra. Samo na novu kuhinju bi otislo 5000 evra...