Igor":gdnip6gc je napisao(la):Sve to sto si rekao moze da se napise i bez uvredljivih komentara
:lool:bog":jckv5st2 je napisao(la):Ytong i Siporex su brand-ovi za isti proizvod - AAC. Razlika je verovatno u kvalitetu i sastavu.
bog":1d6e47mj je napisao(la):.... To pouzdano tvrdim iz bogatog licnog iskustva....
skj":3bvhq6tm je napisao(la):E ovako,
ja ovaj forum pratim godinama i dosta mi je pomogao. Cenim ljude koji hoće da pomognu i koji imaju dobre namere.
Medjutim, sve što ti pišeš nije u cilju da se nekom pomogne već da se troluje, nema srpske a bolje reči za to.
Verujem da sve pišeš " iz bogatog licnog iskustva..." i u najboljoj nameri i bez ikakve primese kompleksa i lečenja frustracija.
Inače, to koliko je ko sposoban može i da se dokumentuje, da li si spreman za to?
Žao mi je da je ova, inače korisna i živa tema, ovoliko zatrovana a čini mi se da je cilj da se totalno upropasti i zaključa. Nije mi jasan blagonaklon stav moderatora prema trolovanju, na forumima demokratije nema inače ode sve u anarhiju
Puno te voli i pozdravlja,
Savez Komunista Jugoslavije
budalaštine. Jel zvaničan sajt, jeste, jel cena ista jeste, jel neko laže, lažebog":3oy8t2x3 je napisao(la):.... Razlika u ceni je neverovatna, imas na zvanicnim sajtovima,....
bog":9fe6e00o je napisao(la):Polako micoboj, bez nervoze, ne treba razbijati nista, da ne kazem da je u nekim postovima bilo i prakticnih saveta u slucaju AKO se pojavi radon, kojeg ti verovatno i nemas u stanu. Mislim da je bilo i za dioksin, ne secam se. U svakom slucaju ne zelim nikoga da nerviram, a informacije nikome ne skode. Nego, kako ti znas da vec nemam stan u naselju?
bog":24zchsfg je napisao(la):... ja ti savetujem najbolji moguci nacin, a uz to i jedini realan metod (plus potpuno je besplatan): oglasi fiktivno svoj stan ili jos bolje, izmisli neku kvadraturu i lokaciju koja te zanima, sa sve slikama. Redovno postavljaj oglase i cekaj da vidis da li ce uopste neko da se javi. Spustaj cenu dok ne pocnu da se javljaju potencijalni kupci (ne agenti, oni su zaludni inace), e a onda racunaj da bi i od te cene verovatno morao jos da spustis u nekoj realnoj prodaji. Nikako ne slusaj sta ti pricaju drugi, ovo ti je jedina relevantna informacija - nema lazi, nema prevare.