sta ste se uhvatili za garazu, vidi se da ne zivite u Belvilu, samo je Šeboj blizu garaze, i to su na osnovu toga stanovi u Seboju dobili velike popuste, ta zgrada je prodavana ispod cene, ostale zgrade su daleko da nikakve veze nemaju sa garazom
A ovo spustanje - dolazim klimatizovanim kolima na posao, klima mi u kuci, klima mi na poslu, to mozete komotno da ostavite za nadmetanje kolegama sa tog istog posla kojima taj pristup nesto znaci.Erysimum Cheiri":16wq7rqj je napisao(la):Ne znam, mene vrućina ne smara uopšte i ne primećujem je skoro uopšte (klima na poslu, klima kod kuće, klima u kolima, kola u garaži i na poslu i kod kuće), ali generalno smaraju postovi tipa "e o tome sam ja govorio još pre x godina, sada ću da vam to iskopam iz naftalina i pokažem kako sam bio pametan i tada".
Petar43":o4y3qygf je napisao(la):Kako te ne mrzi da gubis vreme na naselje u kome ne zivis ...jel neko od vas troje zivi u naselju pa je tako dobro upoznat..
stf":brq9cnob je napisao(la):Petar43":brq9cnob je napisao(la):Kako te ne mrzi da gubis vreme na naselje u kome ne zivis ...jel neko od vas troje zivi u naselju pa je tako dobro upoznat..
Без обзира да ли неки форумаш живи у Белвилу или не, итекако га је брига и треба да га занима прича око измештања гараже јер би се евентуално измештање вршило о трошку свих пореских обвезника Београда, тј. финансирало би се о трошку свих нас а измештање би изискивало изузетно велике трошкове којих Београд нема.
Факат је да депо није планиран за измештање у дугорочним оквирним плановима и чак шта више, планирано је проширење за ЛРТ депо. Такође је факат да су купци станова у Белвилу знали за депо и да сада немају права да траже новац свих нас јер су се зај**** у прорачуну.
Белвил је недовољно добро урбанистички пројектован. Уз комуналне комплексе типа депо ГСП се планирају пословне зграде јер као што неко написа, оне живе у време када у депоу нема буке а када има, тада су зграде празне. Пословне зграде се пројектују да служе и као букобрани и од буке штите стамбене комплексе. А Белвил је испланиран само делимично по том принципу. Од буке са стране Јурија Гагарина штите га Једро, Делта сити и пословна ламела на десном ћошку. Међутим, и зграда до депоа је морала бити пословна из горе наведених разлога, а није јер је у датом моменту инвеститор проценио да ће више да заради на стамбеном фонду.
Cerak Vinogradi savrseno urbanisticki i arhitektonski postavljeno naselje puno zelenila koje belvil videti nece nikada, mada i Vidikovac je pod ruku sa Cerakom.Petar43":3m6130uz je napisao(la):a opet u Beogradu nema idealno arhitektonski uredjenog naselja. Voleop bi da mi navedes jedno.
Igor":1ik49jb8 je napisao(la):Cerak Vinogradi savrseno urbanisticki i arhitektonski postavljeno naselje puno zelenila koje belvil videti nece nikada, mada i Vidikovac je pod ruku sa Cerakom.Petar43":1ik49jb8 je napisao(la):a opet u Beogradu nema idealno arhitektonski uredjenog naselja. Voleop bi da mi navedes jedno.
Petar43":2aued1wg je napisao(la):Jel ovaj Relja malo nije normalan...mislim ovo nije vredjanje samo je konstatacija pa samim tim nije ni govor mrznje hahah, cisto moja procena na osnovu ''zescenja'' preko postova. Covece gde ti zivis i u kom si ti svetu, o'ladi malo. Kako te ne mrzi da gubis vreme na naselje u kome ne zivis. .....
Malo offujemo ali ok pricamo o razlicitim konceptima zivljenja a belvil davno bese zavrsen.Sister":2mitjieq je napisao(la):Daaaa, naročito je stari Cerak super. Imaju li te zgradice centralno grejanje?
:lool:Kartograf":2prk1nat je napisao(la):Često sam u stanovima u belvilu.
"odvratno, tuzno, ruzno, jadno i krs " (prim.kvotera, ne skvotera vec onog koji je citirao post)
Ima na desetine boljih mesta za život u BG.
Mogu ja umesto Lily? MoguMair":27mb8bgt je napisao(la):Što uporedi blok 24 sa vašim blokom 67 (Belville)?
Mair":1e7idprj je napisao(la):@Sister
Što uporedi blok 24 sa vašim blokom 67 (Belville)? Ne znam u kojoj strukturi stana si živela ili si se možda uselila u neki stan u tom bloku koji je "pametni prethodni vlasnik" pregradio, "dogradio, izgradio", unazadio. Ako dozvoljavaš da postavim pitanje ili si to na brzinu napisala?
Igor":1a3jgup3 je napisao(la):Malo offujemo ali ok pricamo o razlicitim konceptima zivljenja a belvil davno bese zavrsen.Sister":1a3jgup3 je napisao(la):Daaaa, naročito je stari Cerak super. Imaju li te zgradice centralno grejanje?
Nazalost nemaju centralno grejanje ali je veci deo zgrada uveo grejanje na gas kao alternativu toplani.
Nevenkovic":2l3nhyuc je napisao(la)::lool:Kartograf":2l3nhyuc je napisao(la):Često sam u stanovima u belvilu.
"odvratno, tuzno, ruzno, jadno i krs " (prim.kvotera, ne skvotera vec onog koji je citirao post)
Ima na desetine boljih mesta za život u BG.
Objasni onda kako najodvratnije i najgore mesto u za zivot ima najvecu rentu u gradu po m2?
Neverovatno je kako i 5 godina nakon zavrsetka izgradnje blok izaziva ogromnu kolicinu paznje.
U stvari i nije, za dobrim konjem prasina se dize!