Sister":37e38yor je napisao(la):
Neverovatno. Imam već dosta godina, reči su mi profesija. Dakle, ceo život to radim. I nikada niko u mojoj profesiji, ni prijatelj, ni neprijatelj, apsolutno niko i nikada nije ovako nešto izjavio. Ja "užasavajuće nekulturna prema sagovornicima"????
Па наравно да ти није нико рекао, кад сте сви исти. Ако су ти речи струка, могу мислити како изгледа дискусија са "непријатељем" из струке. Заправо, не желим да знам, верујем да је за неког са стране крајње мучно.
Ali, neverovatno. Ti svu arhitekturu Beograda pretpostavljam od kraja 2. sv. rata naovamo nazivaš g....i to ti je tvoje "stručno inženjersko mišljenje"???
Селективно читаш и превиђаш информације. Претпостављам да ти читање није струка па зато. Мислим да сам крајње разумљиво написао да је архитектура Београда 21. века очајна. Чини ми се, да 21. век није почео 1945. године мада је код тебе очито и то могуће. Такође, ако имаш проблем са рачунањем времена, имаш и другу одредницу - транзиционална архитектура која је на сцени од раних двехиљадитих. Дакле, лупеташ глупости у својој превеликој жељи да пљунеш на неког ко је дирнуо у Белвил. :lol: Симпатично.
I Belvil stavljaš na vrh te "kupe g...", i onaj ko ti na to odgovori da si glupan tupan, verovatno je prema tebi nekulturan???
Опет не читаш пажљиво.
Написала си толико пута самоуверено и надобудно да је Белвил најбоље ново насеље у Београду. И ја сам се у потпуности сложио, најбоље је од свих изграђених казамата (гована). Сад одједном нисам у праву? Па ако нисам ја, ниси ни ти.
A ti si i onaj ko je dao nadasve inteligentnu i dobronamernu opasku o tome da izmeštanja GSP garaže nema niti će je biti jer to plaćaju svi građani. Kako si rekao "svi mi".
Jadno, glupo i podlo biće.
Биће? Пре ће бити да неће бити. Пре ће бити да сте ви бахати и безобразни. Знали сте за гаражу и колико она може да смета, рачунали да ће се измештати иако нема назнака томе ни у једном једином валидном урбанистичком документу, а када сте то коначно схватили, сад се потеже нека петиција и тражи да сви грађани Београда плате за ваш зајеб. Е па неће моћи ове ноћи. :!: