vucko":6p1ch3qi je napisao(la):micoboj":6p1ch3qi je napisao(la):Понукан писањем Блица о рачунима за инфостан направио сам анализу износа за заједничку електричну енергију и потрошњу воде за период септембар 2013-фебруар 2014. Заиста су изражене нелогичности. Може ли неко да ми објасни у чему је проблем.
Како то да је потрошња и воде и струје за три задња мјесеца 2013. године у пару иста?
Како то да је потрошња заједничке електричне енергије за паркинг повећана 140 пута за фебруар у односу на јануар?
Како то да је потрошња воде у децембру и јануара драстично пала, а у фебруару ДРАСТИЧНО порасла?
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/448931/Ponovo-haos-sa-racunima-ovaj-put-za-komunalijei
Kvartalno ocitavanje je u pitanju, to jest neko ne radi svoj posao. Dok je ovako ekstreman racun verovatno jer nije racunata struja kada je trebalo pa je prebaceno u drugi mesec pa nakucase u zutu i crvenu zonu ili tarifu.
Cobretti":3o0qulnn je napisao(la):Imam ja sve, sta treba da pogledam?
Erysimum Cheiri":3i2ckraf je napisao(la):btw skinut je znak za zabranjeno parkiranje u Đorđa Stanojevića preko puta Šeboja... Toliko o uvođenju reda (osim, ako ga neko od stanara nije samoinicijativno skinuo). Parkiranje je po starom - sve do pešačkog prelaza, ukoso, tako da traka za skretanje u naselje više ne funkcioniše...
Čekajte... vode ih u spa centar da ispijaju koktele ili ...? Čime da ih podmite? Pa ja da sam predsednik prvi ne bih gubio vreme da me neko na taj način "podmićuje", da me vodi u obilazak zgradurina koje neko održava.privremeni":2b7pgm0h je napisao(la):ako se agituje za produžetak saradnje i imajući u vidu lokalnu sklonost ka podmitljivosti.
Sister":2a8097zr je napisao(la):Preko puta Delta sitija je Depos, tu je bilo lepih materijala, a oni vam mogu izračunati dimenzije svih delova na osnovu toga koliki je prostor u koji treba da stane plakar, iseći sve delove, staviti i mesta za šarke, kompletno sve, i samo sve to treba da sastavite. Za šta vam treba ona alatka kojom se uvrću zavrtnji. Za nekog ko je imalo vičan....pa meni iz Kike stigao kupatilski nameštaj tako u delovima, ja se zgranula, nisam ni pretpostavila da to tako stiže. Radnici to sastavili za manje od sata i postavili.
Ja baš pomišljala da mi novi plakar uradi Vil dizajn, mislila sam pa svi u stvari isto rade, šta ima veze....ali ipak neću. I to baš do kraja ovog meseca. Al bi se iznenadila! Belvilenjak, ako možeš da pohvališ nekoga koga nađeš, objavi.
Ludi Milojko":ewzkangb je napisao(la):Unutrasnja vrata u Djurdjevku je skinuo tj trazio da se skinu nas, ne bas mudar (da se lepo izrazim), predsednik kucnog saveta. To je uradio bez ikakvog obavestenja i odobrenja stanara koji sa svim promenama u ulazu moraju da se sloze tj da budu vecina koja zeli nesto da promeni. Tako zakon kaze, a on se igra i igra... Samo nekima ce do dosadi njegovo izivljavanje po ulazu pa cemo malo da se teramo preko inspekcije uskoro. Povecao je na kvarno racun za odrzavanje za 500 dinara tako da ljudi nisu ni znali da su to potpisali (dodao je to uz saglasnost za popravku lifta koji nije radio pola godine). Kao, da imamo rezervni fond jer "ne placaju svi stanari racune za odrzavanje". WTF?!? Od toga je do sada postavio aparate za gasenje pozara koji su zakljucani u ormaricima od kojih nemamo kljuceve, a da ne govorimo da ne moze da se proveri da li su ok tj datum testa i da li je pritisak u zelenom polju... Blistavi um, nema sta.