Ambassador
Advanced
Ne bi me cudilo... Takvi kao Miskovic placaju samo ono sto moraju, iliti kad ih pribijes uz zid. Uostalom, kad je beg bio cicija?
Lepo si ti to opisao. Sve stoji.nkrstic":1upen68s je napisao(la):Prijavio sam se 5. septembra prosle godine za razgovor za stan u Belvillu , koji je tada mislim kostao 1800 eur za kvm i dogadjaji se hronoloski nizu ovako:
...
Kako preko telefonskog razgovora zaključuješ da pile u miniću ima dobre noge a nema mozak?Goldstein":2sbkmayd je napisao(la):Zašto šovinista, u pravu je čovek potpuno. Moraju imati i malo mozga a ne samo dobre noge!
Inače, ovakav rasplet situacije me uopšte ne čudi. Ne bi me čudilo i da gomila stanova na kraju ostane neprodato pa da ipak moraju da spuste cene.
Veruj mi, da si bio strana u razgovoru, za prvo - nikako, a za drugo - lako)GOJE":36uvxca4 je napisao(la):Kako preko telefonskog razgovora zaključuješ da pile u miniću ima dobre noge a nema mozak?
Ja sam letos bio spreman da platim 2100€/kvm za stan u izgradnji( za sula pojasnjenje: stan nije bio u Belvillu vec kuce u nizu koje gradi Energoprojekt na Bez.Kosi www.energovg.co.rs ), taj isti stan se sada nudi kroz "prolecno snizenje" 20% manje. Belville koji je nekoliko klasa ispod gore pomenutog bih eventualno platio 1500€/kvm u to vreme, danas nema razloga kada ce banke prodavati ove kupljene na kredit po 2100€/kvm tokom 2010. prodavati sa vrlo lepim diskontom. Ciljna cena 1100-1200 €/kvm!stanisa":jk2p6wp3 je napisao(la):Snizenje cena je neminovno, samo je pitanje koliko??? Realna cena u sadasnjim prilikama bi bila oko 1300 €/m2, ko plati vise, malo se preracunao. :kafa:markan":jk2p6wp3 je napisao(la):Sta mislite koji ce biti scenario u vezi prodaje preostalih stanova.Hoce li sniziti cenu jer po svim logikama trenutne ekonomske situacije u svetu nema sanse da prodaju te stanove.
Pa platiće porez na 1900!!!!markan":2dpcacug je napisao(la):Interesantno je cuti kako svako od nas ima neku realnu cenu kvadrata.To je zato sto kod nas ne postoji trziste,odnosno postoji trziste koje diktira gradjevinska mafija.Po mom misljenju izgradnja kvadrata u Belvilu sa svim mogucim troskovima nije veca od 500 evra.Ja se nadam da ce neko morati poloziti racune pa da bar plate porez drzavi..