Erysimum Cheiri":1f7ysezi je napisao(la):lol - kod mene u ulazu nema jelke uopšte, tako da ta "malecna veštačka" i ne zvuči tako loše
MilisaV":3blr5wfw je napisao(la):kod mene su stavili normalnu jelku kao prošle godine.
Erysimum Cheiri":2sff11r2 je napisao(la):Ja sam sve posakrivao gipsanom profilima na kojima su ugradjene resetke pri dnu i pri vrhu. Izgleda cool (neuobičajeno), a i nešto od toplote se vrati nazad.
MilisaV":2sff11r2 je napisao(la):te cevi od vertikale takođe greju ne znam zašto bi ih sakrivao i tako gubio toplotu koje one odaju.
Sister":2i4zm9jo je napisao(la):Obaveštenje o sastanku ks, jedna od tačaka "novogodišnja dekoracija".....Dakle, biće NEŠTO.
Belvilenjak":270jzimt je napisao(la):Erysimum Cheiri":270jzimt je napisao(la):Ja sam sve posakrivao gipsanom profilima na kojima su ugradjene resetke pri dnu i pri vrhu. Izgleda cool (neuobičajeno), a i nešto od toplote se vrati nazad.
Ako sam dobro razumeo, ta maska od gipskartona je fiksna. To je korak dalje u odnosu na ono sto se najcesce radi, odnosno maska koja se skida. Sigurno super izgleda. A da li ste mozda izmestali cevi? Posto mislim da ti trosobni stanovi u Seboju uglavnom imaju CG vertikale izmedju prozora i vrata. Ako se taj zid rusi, onda i one moraju da se pomere. To sigurno nije bio lak posao...
MilisaV":270jzimt je napisao(la):te cevi od vertikale takođe greju ne znam zašto bi ih sakrivao i tako gubio toplotu koje one odaju.
Pa cevi ce svakako grejati i kroz tu gipskarton kutiju, a da se pritom ne vide. Ako se pogledaju stanovi u bolje izvedenim zgradama, nigde necete naci vidljive cevi. Provuku ih ili kroz zidove ili kroz pod. To je trebalo i ovde da urade...
id1id2id3":4q1c65uh je napisao(la):Sister":4q1c65uh je napisao(la):Obaveštenje o sastanku ks, jedna od tačaka "novogodišnja dekoracija".....Dakle, biće NEŠTO.
Bilo bi lepo da se osim novogodisnjom dekoracijom na sastanku zbora stanara pozabavimo i drugim stvarima.
Npr. u Mimozi se mesecima siri miris iz restorana brze hrane koji se nalazi u prizemlju. Posto lokal nema svoju ventilaciju (!?!), prikljucili se na ventilaciju hodnika zgrade. Tako stanari koji se vracaju sa posla tacno znaju sta se trenutno priprema :-(.
Ili, pre neke 3 nedelje je polomljeno ogledalo u liftu, a zapocelo se i sa pisanjem po zidovima zgrade. Cemu sluzi video nadzor?
direktor":3s68aeos je napisao(la):Trazite stubice da postave kako bi zastitili trotare ili zardinjere
laki72":1o89coqo je napisao(la):direktor":1o89coqo je napisao(la):Trazite stubice da postave kako bi zastitili trotare ili zardinjere
Opet stubici??? Zar ti nije odvratan plocnik 'dekorisan' stubicima??
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2