Belvilenjak
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010.
- Pohvaljen
- 165
Mislim da jos uvek ima sanse da sruse taj zid oko bivseg ulaza u 3sobni stan. Mada bi onda hodnik bio zastrasujuce dugacak... Juce sam video da oko tog zida nedostaje po nekoliko plocica. Moja pretpostavka je da cekaju da se zid srusi, pa da taj deo poplocaju do kraja. Inace, izgleda da je Blok 67 resio da se otarasi svih do sada neprodatih 3sobnih stanova u sredini zgrada. Zato sto su pregradili mnogo vise nego sto se ovde pretpostavljalo (tj. nisu u pitanju stanovi na samo poslednja 2-3 sprata).
Inace, sto se tice ovih vecih 1sobnih stanova, nastalih pregradjivanjem, cuo sam da ce bojler izmestiti iz kupatila na zid u malom ulaznom delu kuhinje bivseg 3sobnog stana, koji sada postaje ostava. U toj prostoriji ce biti verovatno i ves masina, jer drugog mesta za nju nema. Nisam siguran koliko je dobro sto ce pojesti deo dnevne sobe zbog hodnika-ulaznog dela u stan. Tako ce dosta narusiti upotrebljivost, mada slazem se da je ruzno da vrata od kupatila i ulaza budu vidljiva direktno iz sobe...
Inace, sto se tice ovih vecih 1sobnih stanova, nastalih pregradjivanjem, cuo sam da ce bojler izmestiti iz kupatila na zid u malom ulaznom delu kuhinje bivseg 3sobnog stana, koji sada postaje ostava. U toj prostoriji ce biti verovatno i ves masina, jer drugog mesta za nju nema. Nisam siguran koliko je dobro sto ce pojesti deo dnevne sobe zbog hodnika-ulaznog dela u stan. Tako ce dosta narusiti upotrebljivost, mada slazem se da je ruzno da vrata od kupatila i ulaza budu vidljiva direktno iz sobe...