MilisaV":1pr6u5mc je napisao(la):fantastično.
oduvek sam voleo prozore preko celog zida.
prosto mi je žao što nisam uzeo stan sa takvom terasom da uradim isto.
Koliko vidim to su obične zavjese. Ništa nije pregrađivano, dograđivano...Belvilenjak":2czllheq je napisao(la):Da li je jos neko primetio interesantan stan u Jorgovanu? U vecernjim satima narocito privlaci paznju jer se razlikuje od susednih. Neko se posteno "izuo" za ove klizne alu prozore. Mislim da je primenjen slican sistem zastakljivanja kao u Maxima centru (Blok 11a). Jedino mi nije jasno, kako su uklonili vertikale od radijatora u dnevnoj sobi? Zato sto sam gotovo siguran da su prolazile izmedju prozora i vrata ka (bivsoj) terasi a ne u uglu sobe, sto bi bilo lakse za sakrivanje... Kliknite za full size:
micoboj":1w6q8mfx je napisao(la):Koliko vidim to su obične zavjese. Ništa nije pregrađivano, dograđivano...
Jojica":js07myh5 je napisao(la):noseci zidovi se ne mogu izbijati tek tako, jer se vrlo lako moze desiti da moraju ponovo dozidati to sto su srusili. Statika je uradjena za celu zgradu.
Pegasus":32ry75sw je napisao(la):Sad mi nije jasno na koji stan mislite, jel na ovaj sa zastakljenom terasom ?
Jojica":32ry75sw je napisao(la):noseci zidovi se ne mogu izbijati tek tako, jer se vrlo lako moze desiti da moraju ponovo dozidati to sto su srusili. Statika je uradjena za celu zgradu.
ftj":26o068eh je napisao(la):Pa taj na 10om skroz levi ima samo reflektujuću foliju tj. samo to se vidi sa slike. Ovaj sprat ispod - desno od njega - mi se čini da ima drugačije profile i da su verovatno tu rušeni zidovi tj. spojeno je sa dnevnom sobom.
Erysimum Cheiri":1vt043ub je napisao(la):Ako je i produzio dnevnu sobu, kada je vec menjao profile mogao je i da promeni ogradu i stavi staklenu - da mu ova ograda ne zaklanja pogled.