Erysimum Cheiri
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.03.2010.
- Pohvaljen
- 169
ma daj...
hobotnica":35caqvb9 je napisao(la):A to su odobrenje opet mogli dobiti ukoliko postoji saglasnost skupštine stambene zgrade. Kako oni rade punom parom znači da ste saglasni.
Na zalost neplacanje necce doneti boljitak. Zao mi je sto ljudi tako razmisljaju i kao stanaru naselja jako mi je stalo da odrzavanje bude korektno . Tvoji su razlozi principijeli, jel da, ali ti nece smetati sto vecina posteno placa svoje obaveze i sto je odrzavanje kakvo takvo neuporedivo sa drugom delovima beograda. Skuplje jeste ali za ono sto se placa inace u bgd preko infostana svi znamo sta se dobija...Jorgovanka":a8dbg151 je napisao(la):Ovaj forum vec dugo pratim, a desavanja oko Lavine su me podstakla da se i aktivno ukljucim u razmenu misljenja. Na moj veliku srecu stan nismo kupili u Ciklami i Seboju, odnosno u ulazima ovih zgrada koji gravitiraju ka ovom velicanstvenom objektu koji bi trebalo da nas, seljake, odrasle na krompiru i klot pasulju, uvede u tajne mediteranske kuhinje! Takodje, imam srecu da mi odeca pri prolasku kroz ulaz zgrade ne poprima mirise kuhinje i da prozore svog stana, u ovim vrelim letnjim danima i nocima mogu da drzim otvorene koliko god zelim. Ne cujem zveckanje escajzima i preglasan smeh gostiju... Pa, zasto se uopste bunim na forumu?! Imala sam prilike da razgovaram sa velikim brojem stanara Seboja i Ciklame, koji izvode svoju decu na usamljeni tobogancic i saznam dosta pojedinosti o "razvojnom putu Bore Snajdera" odnosno Zeljka Lavine.
Rusenje igralista sa tartan podlogom na mestu danasnje baste pre useljavanja stanara, direktna umesanost celnika bloka 67 ciji su apetiti zadovoljeni "skromnom" apanazicom, postojanje fantomskog spiska saglasnosti stanara za postavljanje baste koji do sada niko nije video osim vlasnika restorana pa cak ni predsednik Skupstine stanara u ciklami kada ga je trazio na uvid od bloka 67... Kako je ljudima koji zive odmah iznad baste mogu samo da zamisljam. Iako radom Lavine nisu direktno ugrozena moja prava kao stanarke ovog bloka iz cisto principijelnih razloga (ne moze neko ko drzi restoran da bude vise postovan od nas koji smo odabrali da tu zivimo, ne kao podstanari, u prolazu na jednu sezonu dok ne nadjemo nesto povoljnije) sam odlucila da, pocev od ovog meseca vise ne ucestvujem u placanju odrzavanja. Uzgred budi receno, moje najvece razocarenje je cinjenica da osnovna skola, suprotno obecanom, nije ni u temelju a kao majci dvoje skolaraca to je dovoljan" znak pored puta" da su slatkoreciva obecanja u vodicu za stanovanje samo sarena lazica.
hobotnica":3mm0vfre je napisao(la):Znači postojala je skupština stanara bez stanara. E u zemlji Srbiji je sve moguće. Ne znam jedino šta mu to dodje B67 . Nešto mi liči na MI6 tajnu obaveštajnu službu. I valjda ste vi vlasnici stanova.
privremeni":1ybc9oxh je napisao(la):Konačno, fizičke prepreke - masivne kante na potezu ispred Lavine.
Pre sat vremena sam tuda prošao i ni jedno vozilo nije bilo parkirano. Dugo to nismo videli.
Pretpostavljam da će uskoro biti pomeranja kanti da se "oslobodi prostor" ali očekujem od FF da izađe sa tim na kraj i da konačno ako bude potrebno budu postavljene masivne betonske žardinjere svuda po bloku ne samo ispred Lavine i da zavšrimo već jednom sa tom pričom o parkiranju.
Sister":28e6mhuo je napisao(la):
Uploaded with ImageShack.us
Ovo je slikano na Bezanijskoj kosi, isti branici se nalaze i sa druge strane ulice, i u duzini vise od kilometar. Znaci, ovo je nelegalno? Isto su trotoari u pitanju oko bloka.
O cemu to pricas?
МрГуданче, ма снашли би се ови власници Порше Бокстера, Мечке и Аудија и да станари поставе на тротоар бетонске запреке, као што је преко пута или да се поставе неке стубиће. Паркирали би онда на самој улици, то таквима у њиховој бахатости и саможивости не представља никакав проблем. Битно је да се види "лим" са којим су дошли у кафић да попију каФућино.MrGoodanche":aj2zdj2r je napisao(la):ako ne moze pored baste moze preko puta...suva exclusiva - salon u Zenevi pa Belvil
http://imageshack.us/photo/my-images/221/20120722182934.jpg/
Sister":10xn2jfm je napisao(la):Stvarno svasta. Jel ti to mene hvatas u lazi? Slikala sam proletos, ovog proleca 2012. iduci na zadusnice. Stara slika? I ne znam gde ti zivis, ali ja znam sta sam videla, i sta me je ponukalo uopste da slikam. Bila sam iznenadjena duzinom tih stubica i koliko ih ima, i zato sam i primetila i zato sam i dobila ideju da slikam.
Ne znam koja ti je poenta.
Гага":375hviqr je napisao(la):Иначе ови стубићи нису нелагални, с обзиром да их је поставио Секретаријат за саобраћај, коме су станари и ГСП поднели званичан захтев за постављање, да се возила не паркирају ту на тротоару и аутобуском стајалишту.