AM":2pjt9iqf je napisao(la):...Belville uopšte nije loše rešenje (ili mi reci gde to ima a da ne košta 3300eur/m2).
:lol:
AM":2pjt9iqf je napisao(la):...Belville uopšte nije loše rešenje (ili mi reci gde to ima a da ne košta 3300eur/m2).
Sister":12wcgbaf je napisao(la):[ima li neki smajli koji izrazava ono ooooogromno cudjenje? Gde to i u kom delu grada mozes da pustis muziku do daske a da komsije jedva da nesto cuju
Frajla":12wcgbaf je napisao(la):slazem se, ni ja ne znam za zgradu sa takvom izolacijom...
dool3":1wq1hnci je napisao(la):Tу фазу сам прерастао у основној школи кад смо ми из 45. блока ишли да се тучемо са вршњацима из ош "ужичка реппублика" у 61. болку ваљда
Frajla":3q0ciu47 je napisao(la):dool3":3q0ciu47 je napisao(la):Tу фазу сам прерастао у основној школи кад смо ми из 45. блока ишли да се тучемо са вршњацима из ош "ужичка реппублика" у 61. болку ваљда
Uzicka je u 62. bloku.
Senke, blago tebi, sta drugo da ti kazem
Već vidim kako se Cobretti moli svim svecima i bogovima da slučajno ne izabereš njegovu zgradu.dool3":y1dg92u1 je napisao(la):Имам и клавијатуру и понекад волим да свирам и
dool3":h982sbg7 je napisao(la):AM":h982sbg7 je napisao(la):5. I pločice su sasvim OK. Parket je hrast, samo što je mat lak (meni se više sviđa). Keramika je Ideal Standard. Ako bih morao da nađem manu, to je loš rad molera i loše odrađeni spojevi akrilom.
Ако нешто не волим то су сјано лакирани паркети, тако да ми мат лак одговара. Волим онај мали паркет распоређен по квадрату, па ако није тако то би променио јер оне велике паркете што су распоређени косо баш баш не волим. Плочице у купатилу мењам, јер не волим светла купатила, а видео сам да јесу таква. А прво што бих урадио то је кречење, не волим беле и равне зидове. Ја ћу ту да одрадим ону храпавост, нешто слично шпанском зиду и да обојим собе у различите боје.
Све ће то да ме кошта, а ја имам кеша само за стан и то ако успем да исценкам цену. Видео сам да у "ружи" нема двособне структуре, тако да бих узео онај трособни или троипособни, па ме интересује да ли знаш да ли може да се адаптирају станови, тј. одређени зидови руше и постављају нови, јер би рецимо спојио једну спаваћу собу са дневном у једну велику дневну собу, а кухињу бих пребацио у собу поред купатила.
Sister":2akfadol je napisao(la):malo sam zbunjena....imas kesa samo za stan a ne i za sve te radove i prepravke koje nameravas da uradis ....ali onda spominjes prvo 2soban, pa posto ga nema u zgradi koja ti se svidja kazes uzeces 3.5 soban ....Ti raspolazes jednom odredjenom sumom novca i mislis da ces se "iscenjkati" umesto dvosobnog kojeg nema za 3.5 sobni.....toliko si vest u cenjkanju?
pa nisam obavestena da je trziste nekretnina bas u tolikoj meri postalo pijaca, pa kupujemo stanove ko jaja....mozda ko zna...
a nisam znala zaista ni da je nepoznata "vlasnicka struktura" belvila kada se rasprodaju svi stanovi.....u stvari bas totalno ne razumem....jel to opet o 99 godina ili ovaj put nesto drugo..? :|
dool3":1drt9p8q je napisao(la):Sister":1drt9p8q je napisao(la):malo sam zbunjena....u stvari bas totalno ne razumem.... :|
Као становник белвила, не могу да ти опишем колико си корисна људима при доношењу одлуке о куповини стана у том насељу
dool3":224aeulj je napisao(la):Sister":224aeulj je napisao(la):malo sam zbunjena....imas kesa samo za stan a ne i za sve te radove i prepravke koje nameravas da uradis ....ali onda spominjes prvo 2soban, pa posto ga nema u zgradi koja ti se svidja kazes uzeces 3.5 soban ....Ti raspolazes jednom odredjenom sumom novca i mislis da ces se "iscenjkati" umesto dvosobnog kojeg nema za 3.5 sobni.....toliko si vest u cenjkanju?
pa nisam obavestena da je trziste nekretnina bas u tolikoj meri postalo pijaca, pa kupujemo stanove ko jaja....mozda ko zna...
a nisam znala zaista ni da je nepoznata "vlasnicka struktura" belvila kada se rasprodaju svi stanovi.....u stvari bas totalno ne razumem....jel to opet o 99 godina ili ovaj put nesto drugo..? :|
Као становник белвила, не могу да ти опишем колико си корисна људима при доношењу одлуке о куповини стана у том насељу ; али ћу ти ипак одговорити на питање (које узгред буди речено се тебе уопште не тиче). Дакле имам кеш за стан, али свакако сам планирао да дигнем одређени кредит да га опремим и прилагодим својим потребама и жељама. Поента је дакле у томе, што не бих да дижем кредит да бих додао за куповину самог стана; али би у случају већег троипособног стана, наравно, морао.
Што се тиче тржишта, за сада цену одређује власник белвила то је сасвим јасно. Наравно и власник се донекле орјентише према тржишту, међутим када се сви станови буду продали цену станова неће одређивати власник белвила, већ ће станови у потпуности бити препуштени тржишту некретнина.
За ово последње ми је ствар јаснија, јер до синоћ нисам био упознат са чињеницом да је комплет белвил изграђен на приватном плацу.
Ајде сада буди корисна па ми реци у вези инфостана шта се плаћа? Да ли на уплатницама има ставка градског стамбеног, јер ако се белвил приватно одржава, онда не би требало?
dr strangelove":2b8l1f00 je napisao(la):uhh.. B92 se gasi?
Sister":165p98co je napisao(la):e stvarno si biser....razlika izmedju 2 i 3.5 s u novcu je znatna....ti kesa imas za ovaj manji, a onda bi kredit za prepravke....ako tek tako nicim izazvan takoreci u trenutku odlucis da se upustis u kupovinu ovog veceg, onda bi taj kredit otisao u cenu tog stana, a za prepravke nista....
moram da ti kazem da mi je sve to cudno, pa me ubi....kako neko moze da se koleba izmedju kupovine 60 ili 100 kvadtara ko da je u pitanje kilogram ili tri krompira....ili ko da neko tamo negde deli nesto za dz...
izvini, mislim da nisi ozbiljan. a sto se tice infostana, e tu sam, na kraju tvog posta, postala potpuno sigurna da nisi ozbiljan...kako neko ko ima takav stav, znaci"placam preko infostana zasto da placam posebno odrzavanje bloka" uopste pomislja da kupuje stan u belvilu? ma hajde, nadji nekog drugog da ti bude koristan. Jer svi koji imaju nameru da kupe ovde stan, znaju da postoji to posebno odrzavanje bloka i da se to placa vec od januara ove godine, i da je to realnost.
raspravljao bi o tome kao da i to moze biti predmet tvojih "cenkanja".....neces ti ovamo, to je sigurna stvar.
Paaa, meni nije jasno da li je Blok 67 ass isto što i Blok 67 butt.Sister":2dycy0y5 je napisao(la):i sad sta jos tu nije jasno?
dool3":1jan01wl je napisao(la):..
Ако нешто не волим то су сјано лакирани паркети, тако да ми мат лак одговара. Волим онај мали паркет распоређен по квадрату, па ако није тако то би променио јер оне велике паркете што су распоређени косо баш баш не волим. Плочице у купатилу мењам, јер не волим светла купатила, а видео сам да јесу таква. А прво што бих урадио то је кречење, не волим беле и равне зидове. Ја ћу ту да одрадим ону храпавост, нешто слично шпанском зиду и да обојим собе у различите боје...
dool3":1bthhhd2 je napisao(la):Ако нешто не волим то су сјано лакирани паркети, тако да ми мат лак одговара. Волим онај мали паркет распоређен по квадрату, па ако није тако то би променио јер оне велике паркете што су распоређени косо баш баш не волим. Плочице у купатилу мењам, јер не волим светла купатила, а видео сам да јесу таква. А прво што бих урадио то је кречење, не волим беле и равне зидове. Ја ћу ту да одрадим ону храпавост, нешто слично шпанском зиду и да обојим собе у различите боје.
Све ће то да ме кошта, а ја имам кеша само за стан и то ако успем да исценкам цену. Видео сам да у "ружи" нема двособне структуре, тако да бих узео онај трособни или троипособни, па ме интересује да ли знаш да ли може да се адаптирају станови, тј. одређени зидови руше и постављају нови, јер би рецимо спојио једну спаваћу собу са дневном у једну велику дневну собу, а кухињу бих пребацио у собу поред купатила.