E, ovo je već nešto. Po mojoj skromnoj proceni, kada bi cena išla još 10% dole, u ovom trenutku to bi bile realne cene. Dobija se p. mesto koje po meni vredi 3-4.000 evra i sve je u stanu novo, nove instalacije, pvc stolarija, novi liftovi, ekstra parket, dobra termička izolacija itd. pa kome ne smeta loš pogled, buka, gužva, beton itd. mislim da to već sada može da bude izbor za kupovinu.
Taj 1s ima dva bočna prozora i jako duboku dnevnu sobu tako da je idealan za adaptaciju u mali 2s, a ima i terasu koja nije prevelika. Plus pogled na dve strane
Mada ja i dalje mislim da će cene padati u godinama koje dolaze, ali kome treba stan sada i ko ima i može relativno lako da plati, ovo je ponuda koja zavređuje pažnju.
Ja ću i dalje da čekam onu moju garsonjeru od 22 m2 pa ako dočekam, a tada će i cene biti realne, eto vama komšije Grada!
Znam, znam, sada vi svi kažete biće takvih garsonjera malo morgen, ali tako ste govorili i za pad cena pa vidimo šta se desilo...
E, ajd sad, udrite! Ne štedite reči i uvrede, samo raspalite po Gradu, neće biti prvi put. :/