Sister":3g9qj08k je napisao(la):Na onome ko daje punomocje, je i da ga otkaze ili opozove. Punomocje vazi do naseg opoziva ili otkaza punomocja. Nema tu nista mocno.
Uzela sam onaj papir i procitala ga. U prvom delu se govori iskljucivo o zastupanju prilikom sazivanja i konstituisanja skupstine stanara. Na kojoj je izabran predsednik skupstine stanara. Na toj skupstini sam bila i molili su ko hoce, i navatali na svakom mestu po jednog stanara, gde nije moglo prihvatio se neko od njih. SVEDOK sam bila. Taj predsednik skupstine stanara sada zastupa sve vlasnike stanova u svakom ulazu. To je cvrsto ko stena.
Sve ostale tacke o kojima odlucuju ti advokati s nasim punomocjem odnose se na firmu za odrzavanje, telekomunikacije, kablovske tv, i i PREDLOZIMA za adaptaciju, rekonstrukciju STAMBENOG I POSLOVNOG PROSTORA u Blvl. Sto znaci: ako neko zeli da uradi nesto sa svojim stanom, porusi zid isl., ili spoji lokale , njima to mora PREDLOZITI i s njima saradjivati. Nema reci o zajednickim prostorijama!!! Drzim papir u ruci.
Skenirala bih ga za cas, ali ne znam kako da ga stavim na forum.
Samo za LOG.
Citam sada u zgradi istaknut papir, neka glasanja su bila na sastanku stanara, dok sam bio na odmoru.
Pise da je sastanku prisustvovalo 60ak vlasnika, i svi svi su jednoglasno listom bili za sve predloge koji su predlozeni.
Kako je ovo moguce?