@Sister, posto vidim da se ti osecas silno prozvanom i licno uvredjenom..., a i moderatoru, cisto nacina konverzacije radi...
"Ovo je manir ljudi bez narocite inteligencije, ali koji se uklapa u neki main stream trend"
Licna kvalifikacija, a ako cemo tako da se prepucavamo, i ja za tebe smatram da si glupa. Cisto da budem uglavnom korektan, posto je ovo prevod napisanog... I ja za tebe mislim da se uklapas u main stream - ljudi su potpuno nezainteresovani za sve osim za utopljavanje sopstvenog debelog mesa...
"Dovoljno je da nas isamaras s nekoliko reci koje mora da upale, kao sto je fasizam, Hitler, prepotencija....i mi zacutimo i vise ni glasa od nas...."
Ne znam sta pali kod tebe, i ne zelim da proveravam, zaista... Sustina je u tome da ti, a i druga forumashica koja se prosrala sa fasizmom (ti i nisi otisla u tu krajnost, ti si vise samo snob) predstavljate pretnju drustvu, koje iovako funkcionise na nivou deteta sa specijalnim potrebama. Dokle god neko kaze "koje treba da stanuje na nekoj livadi a ne u sred NBG-a", to se smatra vidom segregacije, a vi, srecom, ne odlucujete o tome ko ce da zivi u kom delu grada. S druge strane, opet cu citirati tvoju drugaricu sa "Poceli su da me izludjuju me posetioci Delta Citija, za njih je to samo prometna ulica, a za nas mesto gde se deca igraju!" sto opet direktno pokazuje nivo zatvorenosti i snobizma nekih stanovnika Belvilla. To je isti stav koji i dovodi do Djilasovog cudjenja kad ulazi u tramvaj "Katicu" sa pitanjem "Gde ide ovaj, majke ti?" Sebicnost, bahatost i bezobrazluk dovodi do toga da imamo jedan sloj ljudi koji je na vrhu, i koji boli uvo za sve ostale koji se dave u g*** (da prosti moderator) u Srbiji jer nemaju sta da jedu... ali ti zato zivi ususkano u svom bloku, i pokusavaj da napravis i peticiju o ogradjivanju naselja, posto vidim da vam je i to jedna od ideja...
I jos jedna stvar, posto vidim da nisi citala sta sam napisao, vec samo vilenis okolo na sam pomen tvog naselja... Ja izuzetno cenim uredjenost naselja, postujem cinjenicu da ste vi platili uredjenje, samo jos da shvatite da i tada ceo taj kompleks nije licno vas, vec je to blok, kao i svi ostali, samo za razliku od ostalih zitelja grada, vi imate tu privilegiju (koju i placate, pa je to ok) da je izvrsno uredjen...
I da, i ja smatram da naselja poput onog u vasem komshiluku treba raseliti, jer predstavljaju ruglo grada (i dokaz nesposobnosti sistemskog resavanja problema) i kao sto sam vec rekao, ucinili ste pravni korak ka tome, peticijom... Na koju vam je pozitivno odgovoreno... What's the problem, then?