Delta je zbog nemogucnosti da vrati dugove firmama dala jedan broj stanova u Belvilu kao kompenzaciju, i kako stvari stoje davace sve vise. Za vlasnike biznisa Belvil nije mesto gde bi ziveli, pa mozete ocekivati da prodaju stanove ispod cene.Posto sam procitao par stranica, sto se tice diskutanata, primecuje se jedna razlika i crta koja uvek prati ljude koji su inteligentniji, a to je da ih oni prosecni ili tek malo iznad proseka smatraju za glupe,
ovaj me forum podsetio na skolske dane, uglavnom je malo ko mogao razumeti ono sto sam objasnjavao drugarima tinejdzerima kako ce u Srbiji biti kapitalizam, ali ne onakav kao u EU, vec slican Juzno Americkom sistemu gde ces imati bogate i siromasne tj. njihove sluge, svi su govorili da nemam pojma da sam glup itd.
E sad najgore je kad se sluga uobrazi, a takvih ima na pretek, cak i na ovom forumu, hvala Bogu danas imam malu firmu sa 30tak zaposlenih, a ti koji su stalno pametovali, pametuju i danas, a rade za druge.
Ono sto je glupo je hvaliti se automobilima, to uglavnom sirotinja radi, posto se najela, uzela kredit za stan, a potom i automobil,
budite skromni, i manje pametujte, dalje cete stici.
Sto se mene tice, ovim sam samo hteo objasniti kako je moguce da se stanovi u Belvilu prodaju preko oglasa, ispod cene, velika je verovatnoca da ce se pojaviti jedan broj stanova ispod cene, sto ne znaci da je bilo koji oglas koji se pojavi istinit.
toliko od mene,
pozdrav!