Nevenkovic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.02.2010.
- Pohvaljen
- 63
E moj sinak nećeš ti ništa naučiti. Sramota je da ja ovako mator pamtim tvoje budalaštine a ti ni ne znaš šta si pisao.bog":1foz9njp je napisao(la):Svaka cast za memoriju, al ne kapiram sto mi se smejes? Evo ih cene:Nevenkovic":1foz9njp je napisao(la):Sa sve novim prvoklasnim hrastovim parketom od 15 e/m2. :lol:bog":1foz9njp je napisao(la):. To pouzdano tvrdim iz bogatog licnog iskustva.
http://www.sagadrvo.rs/proizvodi-detaljnije.php?ID=2
Znaci bio sam u pravu nego to sam ionako govorio samo u kontekstu da parket nije neka velika investicija za nekog ko se istrese za 100+ soma. Cek, cek, pa i ti imas cvetno ime? Da nisi i ti od onih sto paradiraju? Srecom tu su gdja sestra i anabelvilla, inace bih pomislio da sam zalutao u drustvo duginih boja Malo se zekimo, nema ljutnje
Aj što ne znaš šta si pisao, nego ne znaš ni da čitaš. Tvoj link pokazuje cenu od 22 eura/m2 za kupovinu standardnog (ne extra klasa) hrastovog parketa bez ugradnje koja nešto košta. Sa materijalom (git, lak, lepak, šmirgla) i rukama od 8-10 e-m2. DakleM 30-32.
To ti ja već jednom pojasnio ali vidim ne vredi. Tada si napisao da si ti kod sebe menjao parket za 15 e. Pa ti ja objasnio da ne može.
Džabe sam krečio.
I sad ne kapiraš zašto se smejem. Pa nećeš nikada ni ukapirati. Na žalost.
I još malo, pošto vidim da si sa pamćenjem u svađi. Oglas o prodaji koji si naveo je već jedanput raspravljen,. Agencijska navlakuša koja na halo oglasima stoji već pola godine.I o tome je pisano na temi pre 20-30 strana.Takav stan ne postoji. Tj ima ali ne u Belvilu.