Bel-villager
Novice
- Učlanjen(a)
- 02.03.2011.
- Pohvaljen
- 0
posto sam procitao i da zvucna izolacija nije na nivou, da li je neko postavio bolju izolaciju, i ako ima naziv firme, ili jednostavno predlog.
hvala
hvala
Nisam razumela ovo sto si napisao. Niti zasto mi se obracas u muskom licu, niti uspevam da vidim sliku (?) koju si postavio......Pustolov":2r7rrtih je napisao(la):Pokvarila su ti se kolica pa si besan? Neko te uplasio? Ko? Neki covek te uplasio? Ko? Kazi?
[video]http://www.youtube.com/watch?v=r-8tCMdLjkg[/video]
koji film ti je jedan od najomiljenijih?stanisa":qi6aezc7 je napisao(la):@Pustolov,
Pojasni nam malo.
Inace, to je jedan od mojih omiljenih filmova. :kk:
Pa vidis valjda??? :shok:Sister":2qyz86rk je napisao(la):koji film ti je jedan od najomiljenijih?stanisa":2qyz86rk je napisao(la):@Pustolov,
Pojasni nam malo.
koja je ovo komunikacija?stanisa":36gqi8pt je napisao(la):Pa vidis valjda??? :shok:Sister":36gqi8pt je napisao(la):koji film ti je jedan od najomiljenijih?stanisa":36gqi8pt je napisao(la):@Pustolov,
Pojasni nam malo.
???Sister":38hco3x4 je napisao(la):koja je ovo komunikacija?stanisa":38hco3x4 je napisao(la):Pa vidis valjda??? :shok:Sister":38hco3x4 je napisao(la):koji film ti je jedan od najomiljenijih?
nije množina, već jedan jedini čovek to lomi već 4. put.Belvillé Status":3l4apj1g je napisao(la):Opet su polomili rampu izmedju Jorgovana i Zumbula! Ovo je vec treci ili cetvrti put!
Jao znam ta kola. Dok nije slomio rampu redovno ih je ostavljao na onoj krivini kad se iz Đ Stanojevića ulazi u naselje.barrcode11":51r9z2vf je napisao(la):nije množina, već jedan jedini čovek to lomi već 4. put.
Crveni pick-up Zastava parkiran ispred Zumbula. Merdevine na vrhu.
pa jel vidis slikuMilance":1ifea2xk je napisao(la):^^kakve ovo veze ima sa Belville-om? Jbs zutu stampu! :bash: