Pratim sta se pise i mogu reci da sam procitala neke urnebesno smesne price i neke sasvim realne. Na zalost, cena kvadrata je uzasno visoka, medjutim onaj ko je imao mogucnost da kupi stan nije ni imao veliki izbor. U poredjenju sa NS, u Beogradu gradnje stanova gotovo da i nema. S obzirom da sam, pokusavajuci da pronadjem odgovarajuci stan, presla pola Beograda, ono sto sam videla za neku vrlo malu razliku u ceni nije mi palo na pamet da kupim.
Videvsi kako funkcionise ovaj forum, ocekujem paljbu jer sam kupila sve samo ne stan, po koju psovku...
Verujem da ce biti kvalitenijih stanova u BG, trenutno ih je jako malo... a cene se ne menjaju i ne padaju, neka kaze ko sta hoce. Svako trazi koliko mu treba a ne onoliko koliko vredi. A ako kojim slucajem vredi, od cena se dize kosa na glavi.
Pa da krenemo. Zgrade se odrzavaju i ciste, ali ljudi su st***. Vidim komsije u odelima i opa, bacaju smece u kante za otpatke, a kontejneri 10m dalje! Znaci, ne razlikukujemo se mnogo od cigana ulicu nize.
S obzirom na sneg koji je pao, ispred skoro svake zgrade videla sam ljude iz odrzavanja sa lopatama, znaci cisti se. A bila je nedelja... E sada, onaj stampani beton nije bio najbolje resenje i nema druge osim da se bude pazljiv.
Stanovi su izuzetno topli, a sto se tice izolacije, imam zamerku samo na kupatilo jer se zaista sve cuje. No, isti problem sam imala i u stanu koji je gradjen u ono zlatno doba u koje se svi kunu.
I by the way, stan nisam kupila od samog Belvila, ljudi su vec polako poceli da ih prodaju jer ne mogu da isplate kredite, a to znaci da ipak nisam platila taj njihov sumanut kvadrat.